[Uitslag] Brazilië - China

Brazilië-China 4-0
De eerste helft gaat China voortvarend van start en lost tot verbazing van velen de eerste schoten, niet dat Marcos er moeite mee heeft maar toch. Na nog wat speldeprikjes van China en Ronaldinho die uitbreekt maar niet afrond laat Roberto Carlos nogeens zien waarom zijn vrijetrappen zo gevreest zijn 1-0. Hierna is het beste er bij de Chinezen een beetje af en Brazilië domineert zoals verwacht. Na een actie van Ronaldinho kan Rivaldo van dichtbij mooi de bal in het net volleren, 2-0. Nadat China van afstand goed hard schiet maar helaas die bal via het hoofd van een Braziliaan in de handen van de keeper komt, duikt Ronaldo het strafschopgebied in maar die wordt aan z'n shirt vastgegrepen en neergetrokken, strafschop die Ronaldinho in de goeie hoek schiet 3-0.

De tweede helft is wat minder boeiend daar Brazilië het wat noncholant aanpakt en China niet echt de kracht heeft om de kansen die ze toch af en toe gekregen hebben daadwerkelijk af te ronden, ondanks verwoede pogingen. Ronaldo is aan Braziliaanse kant degene die erg graag nog een doelpunt wil maken en maakt het de Chinezen dus lastig, uiteindelijk krijgt hij via een goeie pass van Cafu zijn zin en tikt makkelijk 4-0 binnen. Verder is het allemaal niet zo heel boeiend op wat gemiste kansen na.

Brazilië Marcos, Cafu, Lucio, Roque Junior, Roberto Carlos, Juninho(Ricardinho 71') Gilberto Silva, Rivaldo, Anderson, Ronaldinho(Denilson 46'), Ronaldo(Edilson 72')

China Jiang, Ma Mingyu(Yang 62') Wu, Qi Hong(Shao 66') Li Tie, Li Weifeng, Zhao, Hao(Qu Bo 75'), Du Wei, Li Xiaopeng, Xu

Scoreverloop: Roberto Carlos(15') Rivaldo(32') Ronaldinho pen.(45') Ronaldo(55')

Geel: Ronaldinho, Roque Junior