Dawn of War II: Chaos Rising aangekondigd

Het is zo ver: de nieuwe expansion van Warhammer 40,000: Dawn of War is aangekondigd. De uitbreiding van de real-time strategygame wordt een standalone, krijgt een nieuwe singleplayercampaign en geeft de mogelijkheid tot volledig nieuwe multiplayercontent. In de lente van 2010 kun je de expansion binnenhalen op Games For Windows-LIVE.

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising heeft een geheel nieuw ras in de aanbieding, namelijk de Chaos Space Marines. Relic Entertainment houdt het hier echter niet bij. Ook worden nieuwe units toegevoegd voor de nu al bestaande rassen van de Orks, de Eldar en de Tyranids. Ook kun je verder spelen met het verhaal van de Blood Ravens, die nu een zeer persoonlijke vijand op het pad krijgen. Naast dit moois kun je nu ook de levelcap van 20 naar 30 boosten, krijg je sterkere upgrades voor jouw personages en er komen nieuwe mappen opties in de multiplayermode.

Kevin Kraff, vice-president van THQ, heeft er al zin in.
"Relic's passion for the Warhammer 40,000 universe and talent in crafting innovative RTS games will ensure Chaos Rising is an engaging experience that will advance the franchise and genre."


De Chaos Space Marines als figurines van Warhammer 40,000