Bioshock 2 en screengrab in PSM geruchten

Bij elke uitgave van het populaire blad Playstation Magazine, worden er weer nieuwe geruchten de wereld in geslingerd. Zo ook met het laatste nummer. Alleen zijn dit keer niet alle geruchten helemaal nieuw, want sommige hebben we al vaker gehoord.

Als eerste zegt PSM dat met de nieuwe firmware update voor de Playstation 3, update 2.50, het mogelijk zal worden om screenshots van je scherm te maken. Goed nieuws voor fans van ultra-mooie shooters, want Crysis zal begin 2009 naar de Playstation 3 komen met veel nieuwe content. Ook komt het gerucht weer naar boven dat het team van Rockstar Games dat verantwoordelijk was voor de PSP versie van the Warriors, bezig is met Max Payne 3.

Al de vorige geruchten hebben we al eerder gehoord. Toch zijn er ook nog een aantal nieuwe geruchten. Zo zal vlak na de release van Bioshock voor de Playstation 3, het vervolg worden aangekondigd. Bioshock 2 zal ook een multiplayer bevatten. Jack Black's Brutal Legend, die zonder uitgever zit nadat Vivendi de game liet vallen, krijgt een nieuwe uitgever in de vorm van Electronic Arts. Pandemic zou bezig zijn met een sandbox-game in het Batman universum. Helaas is deze gecanceld omdat de game er te slecht uit zou zien. Als laatste vertelt het PSM ons dat het vervolg op Dead Rising episodisch zal zijn.

Natuurlijk moeten we al deze geruchten met een flinke korrel zout nemen. Over een tijdje zullen we zien welke er waar blijken te zijn.