Dagelijkse GTAIV details update #31405

Een mens kan zich afvragen hoeveel nieuwe features je kunt aankondigen voor een spel. In het geval van GTAIV dus veel, heel veel. Bijna elke dag worden er wel nieuwe details bekend gemaakt, maar toch blijken dit allemaal dingen te zijn die iets aan de sfeer toevoegen. We beginnen met de aankondigingen van vandaag, 7 maart jongstleden:

Alle problemen omtrent de PS3 versie zijn uit de weg geholpen. De PS3 versie is nu identiek aan de 360 versie. Met dank aan Sony die Rockstar zelf is komen helpen ermee.

Wanneer je met Niko een gesloten stad ingaat, krijg je een wanted level van vijf sterren, simpelweg omdat Niko niet de juiste verblijfspapieren heeft. Dit komt omdat Niko een immigrant is.

Er zouden meer dan honderd verschillende burgers rondlopen, waardoor je dus niet meer dezelfde prostituee op elke hoek van de straat ziet staan.

GTAIV moet leuk blijven voor de komende jaren. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er DLC uitgegeven en deze is ook voor de PS3 bevestigd.

Dankzij de Euphoria Engine loopt Niko ook realistisch over lijken heen.

Burgers zijn voorzien met duizenden gesproken dialogen.

Een gevecht met een mes is niet afgelopen als je je vijand neersteekt. Net als in het echt zal hij nog de kracht hebben om jou mee te nemen in z'n graf. Blijven steken is dus geen overbodige luxe.

Zolang de details binnenkomen blijven wij ze aan jullie bekend maken. Zoals de meesten ondertussen weten gaat 29 april de gekte losbarsten bij de winkels en zal GTAIV eenieder aan de PS3 of 360 gekluisterd houden.