Knallen met FOK!kers in Rotterdam

Battlefield 2 is een van de meest populaire PC-games van dit moment, ook op FOK! leeft het heel erg. De topics lopen als een trein en er is inmiddels ook een hechte clan geformeerd met de naam "Band of FOK!kers". Ze hebben hun eigen server en willen elkaar eens in het echt de handen te schudden en waar kan dat beter dan op een lan?



Om alle bezoekers het gesleep van hun eigen computers te besparen is men op zoek gegaan naar een locatie waarbij dit niet hoefde en waar men een hele nacht door kan gaan tegen een bescheiden prijs. Die locatie is het Games Syndicate te Rotterdam geworden. Het is de bedoeling dat ze de hele toko afhuren voor één nacht en wel op vrijdag 16 september. Er is dan plaats voor maximaal 42 mensen, waarvan er inmiddels al 22 bezet zijn.

Er moeten minimaal 35 mensen reserveren wil het hele feestje doorgaan. Wij als FOK!games dragen dit initiatief natuurlijk een warm hart toe en hopen dat enkelen van jullie dit een leuk idee vinden en zelf ook willen gaan. Wil je meer informatie of je aanmelden? Ga dan naar het topic over dit evenement.