FOK!radio: 10 jaarsmeet bedreigd door faillissement

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Al maanden staat vast dat er aanstaande zaterdag 5 september een meet is omdat FOK! 10 jaar bestaat. En vanmiddag gingen modje Bi0garde en ForumAdmin Remlof de laatste puntjes op de i zetten op de camping in Utrecht. Maar daar kwam een onaangename verrassing: de camping zit in een faillissement en de meet kan heel misschien niet door gaan. FOK!radio was erbij en alle details hoor je zo live in de uitzending. Daarnaast vragen we ze hoe het ervoor staat en hoeveel mensen zich hebben aangemeld. We vragen het aan ze terwijl ze de camping inspecteren. Daarnaast hoor je natuurlijk alle plannen die er zijn voor zaterdag. Luisteren dus vanavond, live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten laten ook wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. FOK!ker binsmeister is deze week aan de beurt. Dus steek de kaarsen maar vast neer en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!