Nieuwe complotfilm met Aaron Russo

Beroepscomplotdenker Alex Jones heeft een nieuwe documentaire gemaakt, genaamd Reflections And Warnings, waarbij hij het laatste grote interview met Aaron Russo in het geheel laat zien.

Russo, in 2007 overleden na een lange strijd met kanker, was een awardwinnende filmmaker en werd later in zijn leven een libertarische activist die met name streed tegen de Amerikaanse bank de Federal Reserve (de Fed) en het opgeven van burgervrijheden.

In Russo's documentaire America: Freedom To Fascism uit 2006 gaat hij in op de naar zijn mening ongrondwettige Federal Reserve en de inkomensbelasting in de VS.

Russo werd politiek wakker geschud toen hij op 24-jarige leeftijd een uitgaansclub runde in Chicago. De club werd op een avond binnengevallen door de politie waarbij Russo hardhandig werd meegenomen. De politie bood hem een deal aan: Russo moest elke maand 2.000 dollar betalen als zijn club met rust gelaten wilde worden door de politie. Hij ontdekte dat corruptie niet alleen afspeelde in Chigago, maar in het hele land.

Rockefeller
De ogen van de joodse Russo werden pas echt geopend toen hij bevriend raakte met de advocaat Nicholas (Nick) Rockefeller, lid van de machtigste familie ter wereld. De Rockefeller-familie is diep verweven met de Amerikaanse (olie)industrie, het bankwezen en de politiek.

Nick Rockefeller vertelde Russo elf maanden voor de aanslagen van 9/11 dat er een 'grote gebeurtenis' zou plaatsvinden en dat men daarna Afghanistan zou binnenvallen om oliepijpleidingen aan te leggen om zo het zwarte goud uit de olierijke Kaspische Zee aan te kunnen voeren. Vervolgens zou Irak aan de beurt zijn om daar permanente militaire bases aan te leggen en de grote Iraakse olievoorraden in handen te krijgen. Hugo Chávez, de president van het olierijke Venezuela, zou het volgende doelwit kunnen zijn.

Nadat 9/11 en de militaire invallen werkelijkheid werden begon Russo steeds meer aan het echte verhaal van 9/11 en de War on Terror te twijfelen. Russo: "De hele War on Terror is één grote oplichting. De oorlog kan eindeloos doorgaan omdat er geen zichtbare vijand is. Door terrorisme zijn burgers gewillig om burgervrijheden op te geven en kon de elite hun wereldagenda uitvoeren."

Women's Movement
Russo vertelde ook dat de elite de drijvende financiële kracht was achter de vroegere vrouwenbeweging die streed voor de rechten van vrouwen. De elite zou hier voorstander van geweest zijn omdat dan ook vrouwen belast konden worden. Tevens konden kinderen op jonge leeftijd al geïndoctrineerd raken door het Amerikaanse staatsonderwijs wanneer moeders door het werken veel minder zelf voor hun kinderen konden zorgen.

Overpopulatie
Rockefeller onthulde verder aan Russo dat overbevolking een groot probleem was en dat de elite graag zou zien dat de wereldbevolking op zijn minst gehalveerd zou worden. Doel van elite zou ook zijn om alle mensen te chippen met een RFID-chip zodat zij in de gaten kunnen worden gehouden en dat geldstromen alleen nog via deze chips kunnen plaatsvinden in de toekomst.

Mening bevolking irrelevant
Het tij keren door Democraten of Republikeinen te kiezen helpt volgens Russo niet: "Het maakt niet uit of de Amerikanen een Democraat of een Republikein kiezen. Beide partijen zitten in de zakken van de bankiers."

Volgens Russo is de uiteindelijke doelstelling om een Wereldoverheid te creëren. Het NAFTA-verdrag tussen de VS, Mexico en Canada en de Europese Grondwet zouden hier onderdeel van zijn. Russo: "Wat mensen willen maakt niet uit. Kijk maar naar de Europese Grondwet die verworpen is." De grondwet zou alsnog ondemocratisch doorgedrukt worden als het Verdrag van Lissabon.

Media corrupt
Russo maakt ook korte metten met de Amerikaanse pers: "De media worden gecontroleerd om het volk dom te houden. Daarom is er bijvoorbeeld over het NAFTA-verdrag nauwelijks iets te vinden in het nieuws, en over Paris Hilton en andere celebrities des te meer."

Download Reflections And Warnings via Torrent of bekijk de documentaire via YouTube (8 delen).

Trailer Reflections And Warnings