Mel B is dol op haar seksspeeltje

Voormalig Spice Girl Mel B praat in tijdschrift Closer enthousiast over haar ervaringen met de Pocket Rocket vibrator. Volgens haar zijn sekspeeltjes de ideale manier om als vrouw aan je trekken te komen.

Voor de zangeres is seks een belangrijk deel van haar leven, "Ik las in een nieuw onderzoek dat 75 procent van de vrouwen geen orgasme krijgt tijdens de seks!. Oh mijn god! Dat verbaasde me, omdat een goed seksleven essentieel is voor een goeie relatie."

Haar advies naar vrouwen die niet aan hun trekken komen is om te investeren in een seksspeeltje, "Ik gebruik de kleine vibrator Pocket Rocket, en die klaart het kunstje iedere keer."

De zangeres noemt nog meer goeie tips voor geslaagde sekstaferelen, zo moet je volgens haar een goeie ‘omgeving’ creëren en is het belangrijk om ‘relaxt’ te zijn.

"Ik steek vaak een kaars aan in bad en luister naar wat fijne muziek. Daarna doe ik dan mooie lingerie aan, ik heb een grote collectie speciaal voor in de slaapkamer."

Mel B voegt eraan toe, "Mijn mannetje en ik hebben een goeie tijd samen. Ik weet niet zeker of het komt omdat we dezelfde leeftijd hebben, maar we hebben allebei een heel hoog libido".


Mel B is dol op haar seksspeeltje  (foto: DAG)