Scholieren verspreiden sexy foto's directrice

De leerlingen van een Britse, middelbare school kijken voortaan met heel andere ogen naar de directrice van hun school. Op de school zijn namelijk enkele gewaagde foto's van de vrouw verspreid.

Sue Brearley, de directrice in kwestie, had enkele foto's van zichzelf gemaakt met haar gsm, terwijl zij in niets meer was gekleed dan sexy lingerie. De foto's had ze op haar laptop gezet, maar ze was even vergeten dat deze was opgenomen in het schoolnetwerk. Toen Brearly er eenmaal achterkwam, was het kwaad al geschied. Enkele slimme leerlingen hadden de foto's inmiddels van het netwerk gehaald en deze op school verspreid.

De arme directrice wil wel benadrukken dat het hier niet om ranzige foto's gaat. "De foto's zijn privé", vertelt haar man. "Iemand heeft ze gestolen en we hebben de politie er moeten bijhalen."

De politie gaat nu uitzoeken hoe de foto's op het netwerk zijn terechtgekomen en hoe de leerlingen deze hebben kunnen downloaden. Volgens haar advocaat kan Brearly in ieder geval niet worden vervolgd wegens het verminken van tere kinderzieltjes.