Jonge nymfomane: 'Ik ben geen slet!'

De 25-jarige Terri Hunter moet dagelijks twaalf keer klaarkomen. Ook heeft de Britse al meer dan duizend mannen tussen haar dijen verwelkomd. Toch vindt ze zichzelf geen slet, ze is slechts seksverslaafd.

In haar niet te stillen honger naar seks zoekt ze het hele internet af om een nieuw slachtoffer te mogen verblijden met haar immer glanzende mossel. Het maakt haar echt geen reet uit of haar bedpartner een bril heeft, peenhaar, een kunstgebit heeft of dik is, zolang ze maar een kerel vindt die haar kan bevredigen. "Het is triest geworden. De kwaliteit van de seks is geen punt meer, zolang ik maar seks heb!", klaagt de jonge vrouw uit Essex.

Ook relaties zijn bij haar geen lang leven beschoren. Dankzij haar verslaving liep menig relatie al op de klippen. Het begon al toen op haar zeventiende haar vliesje werd doorboord. "Het was alsof er toen iets klikte in mijn hoofd. Plots kreeg ik steeds meer zin in seks. Ik kon mijn lusten niet meer bedwingen, ik moest en zou eraan toegeven. Ik kroop met honderden mannen in bed. Hoeveel precies weet ik niet meer maar ik ben geen slet. Ik ben gewoon verslaafd en moet mijn grote sekshonger stillen", aldus Terri. "De meeste mensen denken dat ik een braaf meisje ben omdat ik niet drink, niet rook of drugs gebruik maar ik heb een ander probleem, ik ben seksverslaafd."

Zelfs op haar werk draagt de seksjunk de lasten van haar verslaving. "Als collega's een sigaretje gaan roken, duik ik snel het toilet in om te masturberen. Ik doe het soms tot twaalf keer per dag." Ondanks een praatgroep voor seksverslaafden en medicijnen is de vrouw haar verslaving nog steeds niet te boven. Haar verslaving heeft haar volledig in haar macht. "Ook op de bank bij de psychiater kon ik mijn lustgevoelens niet bedwingen. Ik hoopte echt dat hij me zou bespringen. Ik had zo'n zin in een potje stevige seks met hem!" Het goede nieuws is dat ze ook altijd te porren is voor een triootje. "Ik doe het vaak met getrouwde stellen en neem dan altijd seksspeeltjes mee, het werk moet gewoon af zijn. Ik ga voor niets minder dan de volledige bevrediging."

Sinds twee maanden heeft Terri echter een nieuwe vriend. "Of het lang zal duren, durf ik niet zeggen. Mijn vriendjes kunnen me meestal niet aan. Mijn sekshonger is te groot en meestal duik ik dan in bed met hun vrienden", eindigt de nymfomane.

Met dank aan MaartenHaarlem voor de submit.