Ook Shannen Doherty terug naar 90210

Shannen Doherty keert terug naar de serie die haar groot maakte. De actrice is vanaf 2 september weer te zien als Brenda Walsh in 90210, het vervolg op de jarennegentigserie Beverly Hills 90210. Ze is de derde actrice van de oude cast die haar opwachting maakt in de tienerserie, die vooralsnog alleen op de Amerikaanse buis zal verschijnen.

Eerder werden Jennie Garth en Tori Spelling al gestrikt voor het vervolg op de serie over het wel en wee van een groep tieners in het Amerikaanse postcodegebied. Spelling, dochter van geestelijk vader van de serie Aaron Spelling, pakt haar rol als Donna Martin op en Garth is weer te zien als Kelly Taylor. Castleden vragen zich al hardop af of het verstandig is Doherty en Garth weer te laten samenwerken. Het is geen geheim dat het tweetal nauwelijks door een deur kon toen Doherty in 1994 de serie verliet.

Actrice AnnaLynne McCord wacht de reünie van de twee kemphanen af. "Als zij en Jennie ruzie krijgen op de set terwijl ik daarbij ben, dan moeten we het daarmee doen", zegt McCord, die de rol van Naomi op zich neemt. "We zijn collega's en ik wil Doherty met hetzelfde respect behandelen als ik ieder ander zou behandelen."

Ryan Eggold, die in de serie te zien is als de docent Ryan, verwacht geen problemen. "Wij hebben geen geschiedenis met haar, dus het zal prima gaan. Wij hebben geen moeite met haar en ik weet zeker dat ze haar rol zal benaderen met een geweldige houding." Volgens uitvoerend producent Gabe Sachs is er nog geen ruzie, maar hij denkt ook niet dat Garth en Doherty elkaar zullen opzoeken.