Astrid Joosten: Jensen is een vreselijke man

Astrid Joosten heeft een flinke hekel aan Robert Jensen. "Een vreselijke man. Zo vals en ijdel en vervelend. Het straalt er van alle kanten vanaf dat hij onsympathiek is en ik heb uitnodigingen van zijn kant ook altijd afgeslagen. Hij is alleen maar met zichzelf bezig", zo zegt de presentatrice in de Telegraaf. De kans dat ze dus een keer in het programma van Jensen komt is zeer klein.

De presentatrice, die nu weer te zien is in een nieuwe serie van Twee voor Twaalf, kijkt zelf weinig naar commerciële zenders. "Niet uit principe, maar die stations kunnen me niet echt boeien. Idols of Dansen op het IJs zijn programma's die ik vakmatig één of twee keer kijk, maar dan houdt het ook op." Haar favoriete programma is De Wereld Draait Door. Ook Holland Sport ziet ze graag. Ze is dus een groot fan van Matthijs van Nieuwkerk, al stopt die in het volgende seizoen met Holland Sport. "Ik ben helemaal geen sportliefhebber, maar zoals zij het doen vind ik het wel interessant. Want eerlijk gezegd is sportjournalistiek volgens mij geen journalistiek, het gaat er meestal om hoe hard kan je lopen en hoe komt dat zo", zegt Joosten.

Astrid gaat ook zitten voor Pauw & Witteman, Koefnoen en detective- en misdaadseries. Ondertussen is ze bezig met een nieuwe juridisch programma. Eerder presenteerde ze ook al 'Het Hof van Joosten'.