Rapper hekelt konijnenlied Willy Wartaal

Ooit gehoord van rapper Bang Bang? Hij meent namelijk dat het konijnenlied van Willy Wartaal niet op Radio 538, 3FM, MTV en TMF te zien en te horen moet zijn. Reden: zo kan niemand zijn muziek nog serieus nemen. "Hoe kan ik verwachten dat een radiozender mijn muziek draait als ze ook het nummer van Willie Wartaal, verkleed en pratend als een konijn, laat horen."

En dat terwijl Bang Bang zoveel goeds heeft te vertellen aan de wereld: "Ik ben als baby in de steek gelaten en heb moeten opgroeien zonder hulp en liefde van volwassenen. Ik weet dat veel jongeren zich ook alleen en ongeliefd voelen. Als ze weten dat ik van ze hou, dan zijn ze misschien minder snel geneigd domme dingen te doen"

Wat Bang Bang ook erg stoort is dat TMF wel 'wiebele' laat zien maar niet zijn nummers. "Ik had een nummer gemaakt over de misstanden in de wereld. Geen zender wilde die draaien. Daarna maak ik een nummer over seks en meteen belt TMF of er nog een videoclip bijkomt. Maar zonder dat de muziekzenders die hadden gezien, wisten ze al te vertellen dat die alleen 's avonds laat mocht worden uitgezonden.”

Bang Bangs 15 minuten van roem had hij onlangs toen hij Valerio met bank en al naar achteren kiepte. "Ik weet dat ik daarmee meer aandacht krijg dan wanneer ik rustig blijf zitten en mijn verhaal vertel. Dat fragment was overal te zien en uiteindelijk kon ik bij het programma van Jensen terecht, waar ik mijn verhaal heb gedaan."