Duitse Idolsdeelnemer stort ter aarde

Icoon BizarDe 17-jarige Raymund Ringele uit Leverkusen is tijdens zijn auditie voor het tv-programma 'Deutschland sucht den Superstar', de Duitse versie van Idols, ter aarde gestort. Dat de meest grote kneuzen die denken dat ze kunnen zingen naar dit programma komen, bewijst ook deze jongen weer.

De jongen begon met zeer veel zenuwen aan zijn auditie en had last van een enorm hoge hartslag. Raymund kreeg, nadat hij "Die perfekte welle" van de band "Juli" had 'gezongen' van jurylid Dieter Bohlen te horen dat hij zeer, zeer, zeer, zeer, slecht kan zingen. Hij werd zelfs op nummer 1 gezet van meest slechte kandidaten ooit.

De erg geŽmotioneerde jongen heeft het op dat moment echt niet meer, en zakt in de armen van jurylid Anja Lukaseder in elkaar. RTL meldt: "Raymund heeft na de auditie in goede gezondheid het gebouw verlaten. Zijn vader ondersteunt hem verder bij zijn muzikale ambities. Misschien neemt hij nu wel dans- en zangles en bereidt hij zich al op de volgende casting voor. Wij wensen hem veel succes!"


De auditie van Raymund Ringele