Nawijn weggestemd uit Popstar-show

TelevisieOud-LPF-minister Hilbrand Nawijn is gisteren dan toch door de kijkers van het SBS6-programma 'So you wannabe a Popstar' weggestemd. Hij legde het af tegen Viktor Brand in de zogenoemde sing-off van het programma.

Het voormalig Kamerlid had het verrassend tot de vijfde ronde geschopt ondanks zijn zeer matige, zeg maar gerust belabberde, vertolkingen. De uitvoering van 'I'm going to Ibiza', van de Venga Boys, deed de 58-jarige politicus de das om. Slechts 39% van de stemmende kijkers kon zijn prestaties waarderen.

Volgens medialog Zappen.blog was de jury - en stiekem ook de presentatie - er alles aan gelegen om Hilbrand zo snel mogelijk uit de show te stemmen. Niet zo gek ook, want de kijkcijfers van So You Wannabe a Popstar hollen achteruit, zo schrijft het log. Zo keken er gisteren nog maar 750.000 mensen naar het muziekprogramma van SBS6.

Nawijn kan zich nu gaan concentreren op zijn raadslidmaatschap van Zoetermeer en het scoren van dé zomerhit van 2007. Naar eigen zeggen gaat hij namelijk een single uitbrengen die hoge ogen moet gaan gooien in de Top 40.



Baai baai, zwaai zwaai