FOK! genomineerd voor beste nieuwslog

Icoon Media nieuws De nieuwssite van FOK! is samen met GeenStijl en Sargasso genomineerd in de categorie beste nieuwslog bij de verkiezingen van Dutch Bloggies 2005. De drie sites gaan uitmaken wie komend jaar de titel van beste nieuwslog mag dragen. Uiteraard zijn we als frontpage-crew trots op deze eervolle vermelding.

De Dutch Bloggies is een verkiezingssite gericht op Nederlandse 'weblogs' waar de internetters voor diverse categorieŽn kunnen stemmen. In totaal zijn er zeventien categorieŽn waarop gestemd kan worden. In een aantal categorieŽn zal een vakjury haar oordeel vellen.

De verkiezing begon met het nomineren van sites. In elke categorie werden uiteindelijk de tien meest genomineerde sites voorgedragen voor de eerste stemronde, die duurde tot dertig januari. Voor de categorie beste nieuwslog is hier onder meer FOK! uit gekomen.

Internetters zullen uiteindelijk bepalen wie er met deze mooie titel naar huis toe mag. Stemmen kan hier. Er kan nog gestemd worden tot en met vijftien februari!
_
De verkiezingssite!