Kevin Smith bezig met vervolg Clerks

Icoon Media nieuwsRegisseur Kevin Smith is bezig met een vervolg op de legendarische lowbudgetfilm Clerks. Smith zegt met het plan te zijn gekomen toen hij bezig was met een speciale DVD die de tiende verjaardag van Clerks moet markeren. De film die Smith's naam als regisseur vestigde kwam uit in 1994 en kostte slechts 27.000 dollar.

Clerks werd 's nachts opgenomen in de winkel waar Smith destijds werkte en handelt over de twintigers Dante en Randal die hun leven vullen met gesprekken over leven, dood, sex en films. Het vervolg moet de draad tien jaar later oppakken, en laten zien wat er is geworden van de beide hoofdpersonen, die inmiddels de dertig zijn gepasseerd.

De film zal 'The Passion Of The Clerks' gaan heten. De rollen van Dante en Randal zullen opnieuw worden gespeeld door acteurs Brian O'Halloran en Jeff Anderson. Uiteraard zullen Smith's alter-ego Silent Bob en zijn vriend Jay ook in de film voorkomen. Behalve Clerks heeft Smith films als 'Chasing Amy' en 'Jay And Silent Bob Strike Back' op zijn naam staan.

Clerks
De film Clerks uit 1994