Sugababes vertonen sterallures

Mr.HertogJan had ons via de nieuws-submit te melden:

De Britse meidengroep the Sugababes blijken bepaald niet wars te zijn van sterallures. Daar kwam het radiostation GWR FM achter, toen zij de dames boekten voor een live-optreden van vier nummers. De dames, Mutya Buena, Keisha Buchanan en Heidi Range, leverden een lijst in van tien pagina's vol eisen voor een optreden van een kwartier in het Engelse Bristol.

De lijst bevatte tot ontzetting van de organisatie een lange opsomming van 'belachelijke verzoeken', waaronder: een driegangen menu voor de zangeressen Ŕn hun zeventien medewerkers, flessen wodka, whiskey, witte en rode wijn, Guinness bier en frisdrank. Daarnaast wensen de dames elk een eigen kleedkamer, uiteraard met airconditioning.

Een medewerker van GWR FM schetste de verbazing tegenover het Britse magazine 'People': "Ze doen maar vier liedjes, in hemelsnaam! Omdat het optreden gratis toegankelijk is en we een klein budget hebben, kunnen we aan veel eisen niet tegemoet komen. Een ruimte voor een half uurtje voor de zangeressen kan nog net. Maar het driegangen menu, de sterke drank en de airconditioning gaan niet lukken."

Sugababes
The Sugababes