Advocaat bedenkt vreemd plan om rechter te blijven zien

Icoon opmerkelijk nieuwsEen 47-jarige Roemeense advocaat heeft meer dan 100 aanklachten tegen zijn voormalig werkgever ingediend nadat hij verliefd was geworden op een rechter. Toen de advocaat, Sandu Gurguiatu, rechter Elena Lala twee jaar geleden voor het eerst zag, was hij op slag verliefd. De rechter was echter getrouwd en de advocaat wist niet hoe hij met zijn gevoelens moest omgaan.

''Ik kwam te weten dat ze al jarenlang getrouwd was en zocht naar een manier om haar toch te blijven zien. Toen kreeg ik het idee om mijn vorige werkgever te gaan aanklagen. Meteen had ik bijna honderd klachten klaar. Daardoor zag ik haar bijna elke week'', aldus Gurguiatu.

De advocaat heeft zijn gevoelens nooit kenbaar gemaakt aan de rechter. Hun gesprekken gingen enkel over de rechtszaken. Elena Lala is intussen op de hoogte gebracht. ''Ik heb met hem te doen en ik ben er helemaal niet blij mee. Ik ben erg verbaasd. Het klopt dat ik veel als rechter optrad bij zaken die door hem werden ingediend, maar ik behandel iedereen op dezelfde manier.''