Leerling klaagt leraar aan om verbod toiletbezoek

Gump had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een leerlinge uit Miami klaagt haar leraar aan omdat deze haar tijdens een wiskundeles niet naar het toilet heeft laten gaan. Volgens de 14-jarige Sophia Gutierrez is haar broek hierdoor naar de knoppen gegaan. Ze eist nu een schadevergoeding van haar wiskundeleraar.

Het meisje had buikpijn toen de leraar haar verbood de klas te verlaten. Zelfs nadat ze had aangegeven dat het om een noodgeval ging mocht ze de klas niet verlaten. Hij zou haar zelfs voor schut hebben gezet met de opmerking: "Als je het niet in kunt houden, zou je Pampers moeten dragen."

De moeder van Sophia, Judith Gutierrez, was woedend toen ze het verhaal hoorde en wilde dat de leraar voor de klas zijn excuses aan zou bieden. "Ik was erg ontdaan. Mijn dochter vertoont nooit vervelend gedrag en de leraar had dan ook geen enkele reden om haar niet te geloven toen ze aangaf het toilet te moeten gebruiken voor een noodgeval."

De wiskundeleraar was niet bereikbaar voor commentaar. Volgens officials van de school geeft hij er al twee jaar klachtenvrij les.