Frentzen in beeld bij Arrows?

Pagan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De manager van Heinz Harald Frentzen haastte zich om te ontkennen dat zijn cliënt een contract getekend heeft bij het Arrows team.

De voorbije dagen viel her en der te lezen dat Heinz Harald Frentzen een contract bij het Arrows team getekend zou hebben. Insiders binnen het team zouden dit bevestigd hebben, maar Monte Field, de manager van Frentzen, ontkent dit.

Field voegde er verder nog aan toe dat hij niet weet wanneer Frentzen zijn werkgever voor 2002 bekend zal maken. Naast Arrows lijken ook Prost en Minardi nog realistische opties voor de Duitser.

De voorbije weken werd Frentzen echter vooral in verband gebracht met het team van Tom Walkinshaw. De Duitser werd er onlangs nog opgemerkt toen hij de fabriek verliet, maar dat zou volgens Arrows zelf niks betekenen.

Intussen lijkt het er wel steeds meer op dat Jos Verstappen zich toch nog zorgen moet maken. De Nederlander heeft wel al een contract met het team, maar Frentzen wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met zijn zitje bij Arrows. De tweede Arrows zal zo goed als zeker in handen blijven van Enrique Bernoldi, die nog altijd van de steun van sponsor Red Bull geniet.