FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Rift: Storm Legion

Game

De eerste uitbreiding voor de MMO RiftRift: Storm Legion biedt fans en nieuwe spelers tien extra levels (51-60), die garant staan voor meer dan 50% extra content ten opzichte van de originele game. Er zijn twee nieuwe continenten, bestaande uit twaalf zones en een stad uit het Koninkrijk van Brevain. De continenten die samen drie keer zo groot zijn dan de huidige wereld, zitten vol met nieuwe quests, zone events en avonturen die de ware kracht in Telara onthullen. 

Naast de uitbreiding van de huidige wereld bevat Rift: Storm Legion vier nieuwe Souls met nieuwe krachten en nieuwe eigenschappen voor alle bestaande Souls. Bouw je eigen held in het Ascended Class System en pas hem aan naar jouw eigen smaak. Spelers kunnen hun statistieken een ‘boost’ geven met behulp van nieuwe capes. Daarnaast kunnen spelers en Guilds in Rift: Storm Legion hun eigen Sliver en Telara beheren en stylen.

In twee nieuwe raids voor twintig spelers kun je Crucia en Regulos verslaan en de geheimen onthullen van Infinity Gate. Of ontdek de diepste en meest donkere uithoeken van Brevain, inclusief zeven nieuwe vijfspeler dungeons (plus experts), een nieuwe tienspeler Sliver en een nieuwe Chronicle.

Platform Windows
Developer Trion Worlds
Publisher Easy Interactive
Genre MMORPG
Releasedatum NL 13-11-2012
Releasedatum VS 13-11-2012
Meer informatie Officiële site
User-waardering 1.2
Aantal stemmen1
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
©FOK.nl e.a.