De familie Kreukel krijgt nieuwe buren

Aloysius, heb je gezien dat we nieuwe buren hebben? Stef en Caroline zijn naar Limburg verhuisd en nu zijn er nieuwe mensen in hun huis getrokken, vandaag. Ze zijn van onze leeftijd, zag ik.’ Teutje Kreukels stem klonk een beetje opgewonden. Ze hield niet zo van nieuwe en onbekende dingen in haar leven. Anders was ze ook al lang bij haar man Aloysius weg geweest. Hun seksleven kon je namelijk vergelijken met een lege tandpastatube. Daar komt ook niets meer uit.

Ja, Teutje. Ik heb ze gezien en ik heb ze zelfs gesproken toen ik thuiskwam van mijn werk. We zijn voor zaterdagavond uitgenodigd voor een housewarming party bij ze. Dan kunnen we met ze kennis maken’, zei Aloysius terwijl hij de krant dichtvouwde en op het bijzettafeltje legde. Teutje schrok er een beetje van. ‘O jeetje, dat is al snel en ik heb niets om aan te trekken.’ Aloysius moest lachen. ‘Dan ga je toch in je nakie. Het zal ze niet uitmaken, want hij vertelde dat ze nudisten waren.’ Nu schrok Teutje nog meer.

Nudisten, Teutje had ze vaak gezien, want als ze naar het strand ging in de zomer, dan zat ze altijd naast het naaktstrand. Ze zag de nudisten dus wel, maar zelf durfde ze het niet aan om een stukje op te schuiven. Er stonden vaak oude mannen naar de zee te staren en die staken dan heel triomfantelijk hun trompet naar voren zodat iemand die daar zin in had, erop kon gaan blazen. Dat gebeurde echter nooit. Teutje was dus wel benieuwd naar de nieuwe buren.

Kom binnen, lieverds. Leuk dat jullie ook gekomen zijn. Ze zeggen wel eens: een goede buur is beter dan een verre vriend en daar ben ik het mee eens.’ De buurvrouw van de Kreukeltjes was blijkbaar erg enthousiast dat Teutje en Aloysius gehoor hadden gegeven aan hun uitnodiging voor een housewarming party.

Nadat Teutje en Aloysius hun jassen hadden opgehangen, gingen ze de grote huiskamer met open keuken binnen. Er zaten nog meer mensen in de ruime zithoek met twee witte banken die ook een slaapfunctie hadden. De Kreukeltjes herkenden de buren van wat verder in de straat. De naaste buren aan de andere kant waren er niet, wel waren er twee mensen die ze niet kenden. De buren van verderop in de straat kenden ze trouwens ook alleen van gezicht. Zij ging wel eens de hond uitlaten. Een bruine labrador. Hij ging bijna iedere morgen gelijk met Aloysius de deur uit. Ze waren van dezelfde leeftijd als de Kreukeltjes. Ze stelden zich voor als Vera en Koen en de onbekenden heetten Sanne en Wouter Jan. Het bleken vrienden van de nieuwe buren. De nieuwe buren zelf luisterden naar de namen Sophie en Max. Die laatste had een prosecco voor de gasten ingeschonken en proostte op een gezellige avond.

Niet lang daarna kwam hij met een grote schaal met oesters. Teutje en Aloysius hadden nog nooit oesters gegeten en vroegen wat het was. Max lachte: ‘Een glijmiddel, zeg maar. Het zijn oesters. Hebben jullie ze nooit gegeten?’ De Kreukeltjes schudden van nee. ‘Ik vind het maar rare dingen’, zei Aloysius. ‘Hoe gaan ze open?’ Hij pakte er eentje op en bekeek hem van alle kanten. ‘Het is net een vrouw, Aloyius. Je stop er iets in. Je draait en port een beetje en de hemelpoort gaat vanzelf open. Daarna kun je genieten van haar weke delen met je tong.’ Teutje lachte schamper. ‘Nou, Max, geef die van Aloysius dan maar aan een ander want hij krijgt ze beslist niet open. Hij steekt namelijk nooit meer ergens iets in.’ 

Met behulp van Max kregen de Kreukeltjes de oesters wel open. Ze deden de anderen na en slurpten de inhoud naar binnen. Het viel mee, want ze aten er nog meer. Daarna kwamen er nog veel meer lekkere hapjes op de tafeltjes bij de bank. Toast met kaviaar, salade met truffels, toast met paling en groene asperges. Sophie kwam ineens vlak naast Aloysius zitten met een toastje paling en zei: ‘Het zijn geen gewone hapjes, hoor. Het zijn allemaal afrodiciaca.’ Ze knipoogde naar Aloysius. Die keek haar verbaasd aan en zei: ‘Afrodinges? Komt het dan allemaal uit Afrika?’ Sophie moest hard lachen. ‘Nee, gekkie’, zei ze al lachend, ‘het zijn lustopwekkende hapjes. Ze bevorderen je libido.’ Sophie keek Aloysius daarbij zeer uitdagend aan. Het was geen lelijke vrouw. Ze had halflang rood haar, grote, zaadvragende ogen en een volle mond die meer kon dan alleen woorden voortbrengen. Ze had een slank figuur. Aloysius keek haar aan met ogen vol onbegrip. Max had blijkbaar door, dat Aloysius het niet door had en kwam er ook bij zitten. ‘In Jip en Janneketaal betekent het dat je er geil van wordt, buurman’, lachte hij. Teutje moest ook lachen. ‘Nou, Max, Aloysius geil? Zelfs Prins Bernhard is in zijn graf nog geiler dan Aloysius.’ Nu moest iedereen lachen, behalve Aloysius.

Het werd ondertussen steeds gezelliger. Er werd geschonken, gedronken en gelachen. Op een gegeven moment zaten de mannen bij elkaar en Koen, Wouter Jan en Max vertelden sterke seksverhalen. Aloysius luisterde met rode oortjes toe. Plotseling zei Wouter Jan: ‘Zeg eens, hebben jullie je pik al laten bleken?’ Hij keek de kring rond. Aloysius had nog rodere oren dan voorheen. ‘Je pik bleken?’, zei Koen verbaasd, ‘Wat moet ik me daarbij voorstellen?’ ‘Nou, in Thailand kun je je pik laten bleken. Dan wordt hij lekker wit en dat schijnt in de mode te zijn’, antwoordde Wouter Jan. ‘Ze doen het met lasers. Iemand had geklaagd over zwarte vlekjes op zijn jongeheer en toen is dat ontstaan.’ ‘Is dat dan niet racistisch?’, lachte Max, ‘hoewel ik wel een zwarte lul ken die zich ook heeft laten bleken, maar die is nu dood.’

De lustopwekkende hapjes en de drank deden goed hun werk. De gesprekken werden steeds heter en de dames mengden zich ook in die gesprekken. Sanne en Wouter Jan bleken ook nudisten en Vera en Koen waren swingers, dus de Kreukeltjes bevonden zich in goed gezelschap.

Sanne kwam op een gegeven moment met de opmerking dat ze de vrouwtjesslangen wel benijdde, want de mannetjes hebben twee lullen. Eentje links en eentje rechts zodat het vrouwtje van twee kanten genomen kan worden en dat vond zij ook wel spannend. Teutje merkte op, dat ze al blij was als Aloysius die ene weer eens terug kon vinden.

Aloysius had gelukkig genoeg drank op om zich nergens meer aan te storen. Hij zag dat Sanne en Sophie zich aan het uitkleden waren. ‘We houden van de naakte waarheid’, merkte Sophie op met een geil lachje. Hij had echter niet in de gaten dat Max en Teutje een heet gesprek hadden.

Eigenlijk zijn wij mannen massamoordenaars’, zei Max tegen Teutje en hij gaf haar een knipoog en legde een hand op haar knie. ‘Hoezo dat dan?’, vroeg deze nieuwsgierig. ‘Nou, wij spuiten iedere keer dat we seks hebben miljoenen zaadcellen bij de vrouw naar binnen en daar kan er maar eentje de eicel bevruchten. De rest sterft en als we een condoom gebruiken zijn ze allemaal de lul.’ Teutje begreep het. ‘Nou, Max, ik zou het niet erg vinden als jij zo dadelijk samen met mij een massamoord begaat’, zei ze en Max had er ook wel zin in. De dames Sophie en Sanne waren ondertussen aan het onderzoeken of er nog iets te bleken viel bij hun mannen en Aloysius was een beetje weggedommeld.

Max ging dus Teutje maar snel de slaapkamer boven laten zien en het duurde niet lang of ze waren beide in de staat waarin ze waren geboren. Max deed de benen van Teutje wat uit elkaar om het doel van zijn handelingen nader te bekijken. Hij keek verbaasd en zei: ‘Jezus wat een scheur. Ben je soms onlangs in Groningen geweest?’ Teutje kreeg geen kans om te antwoorden, want Max was al met de herstelwerkzaamheden begonnen.