Kaak-uit-de-kom-kotsen op Manon Thomas

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Kaak-uit-de-kom-kotsen op Manon Thomas"

In reactie op F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5

Hej Sun,

Ik heb bijna de volledige zaterdag doorgebracht achter m'n eigen weblog om te rukken op de foto's van Manon. Manon lollig op het strand, Manon met hoge hakken, Manon met hoge hakken zonder kleren, Manon met hoge hakken zonder kleren wijdbeens met een kaal kutje. Beetje een Manon Thomasdag dus. Ik snap werkelijk niet waar ze zich voor schaamt met haar lichaam want ze heeft gewoon een mooi lijf.

Trouwens nog wat meegekregen van de nieuwe rage onder jongeren? Zag op tv een stukje over comazuipen en een arts vertelde er dat hij een meisje die een fles wijn achterover had gekeild binnen had gekregen die zo hard had gekotst dat haar kaak uit de kom was geraakt. Ben uiteraard meteen naar Youtube gefietst om te zoeken naar filmpjes waarbij jongeren die proberen te coma-zuipen massaal hun kaak uit de kom kotsen, maar kon niets vinden. Toch weet ik zeker dat het er gaat komen. De nieuwe rage: 'kaak-uit-de-kom-kotsen'. Lijkt mij persoonlijk wel lollig om eens bij te zitten. Zooitje kutpubers die zich half in coma zuipen om vervolgens te kotsen tot je *knak* hoort. En dan lachen als ze met wijdopen bek doorkotsen, onder luid gejuich van hun makkers die met hun viewty 120fps telefooncamera's de boel in superslomo vanuit alle hoeken vastleggen. Helemaal top en nu ik erover nadenk wellicht zelfs leuker dan rukken op foto's van een masturberende Manon. Hell, misschien valt het wel te combineren! Dat zuipende kutpubers met ontwrichte kaken lachend over de foto's van een masturberende Manon Thomas heenkotsen ofzo. Enfin; de spelregels zullen vast en zeker variëren. Regel één is natuurlijk 'als het niet knakt, ben je gezakt'. Jottem!

Zou Jolanda van Veluw ook aan kaak-uit-de-kom-kotsen doen denk je? Dat ze met ontwrichte, opengesperde, nog naar kots riekende bek in het fietsenhok heeft gezeten en dat Paultje Depla haar aanzag voor urinoir en dáárom met z'n lul in haar bek gefilmd werd? Zo'n goede PVDA-huisvader zou zich natuurlijk nooit laten pijpen in het fietsenhok, en al helemaal niet door een VVD'er als Jolanda van Veluw. Ach, we zullen het nooit weten want meneer Depla heeft de camerabeelden subiet laten vernietigen. Waar zijn de kutpubers met hun gsm-camera's als je ze nodig hebt?

En over kutpubers gesproken; wat zijn die kutpubers van tegenwoordig schijt en schijtlui. Janken en staken omdat ze zomaar 28 uur per week op school moeten zitten. Niet te FOK!king geloven! Ga eens werken ofzo, dan kom je niet weg met minder dan 36 uur. Geen wonder dat Nederland naar de kloten gaat als de mentaliteit van de toekomst is dat luiheid maar gemeengoed moet worden. Nee, dan hebben ze een organisatie die voor de belangen van de studenten opkomt en dat noemen ze dan LAKS. Werkelijk ALLES staat in het teken van luiheid, laksheid en lanterfanten. Zouden ze zich allemaal een paar keer teveel in een coma hebben gezopen?
Was wel prachtig om te zien hoe ze door de politie een kaak-uit-de-kom geslagen werden. Schitterend. Gewoon terug de schoolbanken in slaan, hoppakee. Ik zou er een real life soap van maken.

Maar genoeg over kaken-uit-de-kom, want ik zit met een probleem. Ik gebruik windows, maar nu las ik dat MS Explorer afgezonken is tegen een ijsberg. Ze zullen bij Microsoft toch wel met een goed alternatief komen? Zou toch lullig zijn als ik niet meer fatsoenlijk door mijn Manon Thomas fotodir zou kunnen bladeren!
Ben trouwens druk bezig met een nieuwe site. Gaat een lollige DIGG-kloon worden. Die hadden we namelijk nog niet in Nederland. Op zo'n site kan iedereen nieuws submitten en daar kan dan iedereen op stemmen en reageren. Keigaaf en gaat enorm groot worden! Lijkt het je wat? Als slogan zou 'ie krijgen 'de zoveelste Digg kloon'. Lijkt mij een keigaaf plan! Hou FOK! maar in de gaten de komende week.

Laterz!
Danny