Nog zo'n kutcolumn van Danny

Van: Danny
Aan: Sunchaser
Subject: Geert Wilders enzo, of: "Nog zo'n kutcolumn van Danny".

In reactie op Ik wil sex met Cindy Hoetmer

Hej Sunnieboy, ouwe anaalridder!

Sorry dat ik de laatste tijd weinig van me laat horen, maar ik ben nogal druk de laatste paar dagen. Kom de laatste tijd namelijk nogal wat anti-Geert Wilders materiaal tegen op FOK! en eigenlijk vraag ik me af of die mensen oogkleppen ophebben, afgezonderd van de wereld leven, zichzelf als uiterst humaan en menslievend willen zien (of juist willen dat anderen dat zo zien) of gewoon daadwerkelijk hersencapaciteit missen.
Geert Wilders is wat Pim Fortuyn was. Ok, op het gebied van charisma mist hij nog een paar puntjes en zo nu en dan draaft 'ie een beetje door, maar in grote lijnen heeft de man gewoon gelijk natuurlijk. Ik zit er niet op te wachten om over 15 jaar zeventien keer per dag iemand door de luidsprekers van een moskee op de hoek te horen janken in een onverstaanbaar taaltje. Zij wel? Ik zie prima dat de gevangenissen vol zitten met mensen die niet westers zijn. Ze puilen ervan uit. Waarom kiezen zij ervoor dat NIET te zien? Waarom word je dom genoemd als je het eens bent met oom Geert? Is dat met een werkelijke reden, of is dat zodat de Łbermensch die vanuit een geforceerd gevoel van misplaatste rechtvaardigheid en publiekelijk geshow met humanitaire gevoelens lekker kan bashen op al die mensen die vinden wat hij vindt dat hij niet MAG vinden?

Wilders heeft vaak gewoon een punt en vaak ook gewoon niet, net als alle politici, maar in ťťn ding ben ik het wel met 'm eens en dat is dat ik niet wil dat Nederland over 10 jaar een moslimland is. Nu nog iemand zien te vinden die dat gewoon durft te zeggen, wetende dat hij een enorme lading shit over zich heen gaat krijgen van boomknuffelaars en mensen die vinden dat de zwaarst mogelijke straf een vermanend 'foei, en nu niet meer doen' zou moeten zijn. Overigens stem ik SP, mocht je na mijn Wildersverhaal op het punt staan me nazi te noemen.

Ik snap het werkelijk niet. Waarom zo anti-Geert Wilders? Als je dan persť anti-iemand wil zijn, wees dan anti-Tooske, anti-Dries Roelvink, anti-GeenStijl, anti-Cindy Hoetmer, of zoals iedereen gewoon anti-moslim. Vaatdoekjes horen op het aanrecht, niet op een hoofd. Da's gewoonweg onhygiŽnisch. Plak dan een pak glorix doekjes op je smoel ofzo.

Maar goed, waar maak ik me druk over? Talpa is overleden, de Gouden Kooi gaat eindelijk ter ziele (als we Fons moeten geloven), Natasia - de zwarte diva uit de gouden kooi - is door Wilgo met torenhoge schulden achtergelaten, Les Miserables komt terug, school is weer begonnen hier in 't oosten des lands, K3 is over 40 jaar de zingende opoeparade en in Amerika hebben ze mijn advies ter harte genomen en gaan ze veertig kinderen volop aan het werk zetten in een oud spookstadje voor persoonlijk commerciŽel gewin. Wat willen we nog meer?

Kinderen aan het werk in een spookstadje en heel FOK! sprak er schande van en stond op zijn achterste benen om te roepen hoe verdorven en ziek dat wel niet is. Flikker toch op. Bekijk de trailer en zie hoe briljant het concept is. Die kinderen worden echt niet misbruikt, maar krijgen de mogelijkheid voor zichzelf en hun leeftijdgenoten op te komen en te laten zien dat ze heus wel meer kunnen dan een toren van blokjes bouwen en weer omvergooien. Sterker nog; van wat ik gezien heb zijn ze een heel stuk socialer, creatiever, vredelievender en pienterder dan de gemiddelde volwassene en ze vermaken zich uitstekend. Laat ze toch lekker en loop niet op voorhand al te janken dat het slecht is. Ik kan me Big Brother nog herinneren. Psychologen struikelden over hun collega's om maar vooral als eerste en hardste te melden dat het programma verdorven was en tot trauma's zou lijden. Tenzij ze het over trauma's bij de kijker hadden hadden ze het compleet bij het verkeerde eind. Mensen - ůůk, of misschien wel juist, kinderen - zijn prima in staat zich aan te passen aan de situatie. Dat mag je godverdomme wel verwachten ook van de slimste en meest geŽvolueerde diersoort op deze planeet. Hoewel ik aan dat laatste twijfel als ik zie hoeveel mensen in die global-warming crap trappen en plotseling aan de spaarlamp en opwindwekker gaan in de hoop enige invloed uit te oefenen op een fucking PLANEET! Denk 's na mensen, helloooo! Wij versus planeet gaan we in alle opzichten verliezen. Grootheidswaanzin en massahysterie als je 't mij vraagt.

Gelukkig lijk ik er vooralsnog immuun voor te zijn en heb ik net een benzineslurpende Espace gekocht waar ik mee naar de supermarkt op de hoek kachel. 2 liter turbo benzinemotor en trekken dat 'ie doet! In een mum van tijd word ik met dik 180 geflitst terwijl ik 1 op 6 wegslurp. Daar kan onze milieubewuste buurman met z'n Daihatsjoe Move nog een puntje aan zuigen. Waarom iemand vrijwillig en zonder lichamelijke aandoeningen in zo'n invalidemobiel zou willen rijden is mij een compleet raadsel.

Net als dat je vrijwillig Cindy Hoetmer anaal zou nemen trouwens. Kijk, dat je je door haar laat pijpen allah, dan zie je haar smoel niet, maar als ik haar anaal zou nemen zou ik continu een beeld van haar 'kijk mij eens de zwoele crackhoer uithangen' blik voorbij zien flitsen. Het is toch godverdomme net een mislukte versie van Droopy (of op z'n minst een slechte Jerney Kaagman lookalike)? Persoonlijk volg ik liever het advies van haar boek 'schop me' op, en zou ik haar een paar kutschoppen geven. Ik van mijn overtollige agressie af, zij lekker opgegeild. Twee vliegen in ťťn trap.

Trouwens, dat hele dating.fok.nl is al eens geflopt in 2000/2001 dus ik denk niet dat het erg zinvol is dat debacle nieuw leven in te blazen. Ook niet als dat betekent dat jij wijven vindt die op donkere Paul de Leeuw lookalikes vallen. Sorry Sun