De waarheid over vrouwen

Als ik vrouwen hoor, of lees, lijkt het wel alsof ze vinden dat mannen slecht zijn omdat ze enkel en alleen denken aan sex en er alleen op uit zijn vrouwen op welke manier dan ook te schaden. Boeken en columns vol zijn erover geschreven. Complete televisieprogramma’s zijn eraan gewijd. Zelfs beppende dames in de supermarkt hebben geen goed woord over voor mannen. Maar wee de gebeente als je iets negatiefs zegt over een vrouw. Wg het niet alle vrouwen over n kam te scheren want dan heb je een probleem. Dan heb je, als je niet uitkijkt, politiek Den Haag nog op je dak.

Nou, kijk, daar ga ik dit keer eens royaal schijt aan hebben. Lekkere dunne, dampende stront welteverstaan. Ik ga een boekje open doen over vrouwen, of ze het nu leuk vinden of niet. Noem het het balletje terugspelen, noem het wraak of noem het kinderachtig gezwets voor mijn part, I don’t care, maar ik ga hier gewoon even wat absolute waarheden over het vrouwelijk geslacht neerzetten.

Eerst even wereldschokkend nieuws; vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen. Natuurlijk hebben ze daar een geheel rationele verklaring voor, en wel dat ze dat doen omdat ze van hun eigen man niet genoeg aandacht krijgen, en dat praat het dan allemaal goed. Uiteraard zijn al haar vriendinnen van de ontrouw op de hoogte, net zoals ze van jouw eigen seksuele prestaties op de hoogte zijn. Tot in detail. Vrouwen delen dat soort dingen namelijk met elkaar. Lekker keuvelen over hoe lekker ze de avond ervoor wel niet genomen is na je derde viagrapil en hoe groot ‘ie wel niet aanvoelde terwijl je toch echt maar een pielemuisje hebt van elf centimeter.
Moet je voor de grap eens vertellen dat je je vrienden hebt vertelt wat zij gilt in bed als ze klaarkomt, of van welk standje ze het wildst wordt. Dan heb je echt de poppen aan het samba’en, want dat gaat die kerels helemaal niets aan.

Verder willen vrouwen dolgraag gemancipeerd zijn. Ze willen volledig gelijk zijn aan de man, alleen de kutklusjes horen daar natuurlijk niet bij. Vuilnis buitenzetten ? No way.
Kratje bier meenemen bij de supermarkt ? Forget it. Het plafond witten terwijl jij voetbal kijkt ? Ben je maf ofzo ?
Selectieve emancipatie heet dat. Wel de voordelen, maar niet de nadelen. Wat wel leuk is is bij een date er gewoon van uitgaan dat zij betaalt. Neem wel een fotocamera mee want het levert gegarandeerd een geweldig plaatje op.

Overigens, om nog even op dat vreemdgaan terug te komen; is het iemand ooit opgevallen dat vrouwen voornamelijk interesse lijken te hebben in mannen die al voorzien zijn ? Het zal vast met de overwinningsdrang der ijdelheid te maken hebben of iets dergelijk. Soort van competitie-element om elkaars kerel af te pakken. Kijk het zit zo, vrouwen zijn nogal ijdel en onzeker en ter bevestiging moeten ze dan aan vooral zichzelf bewijzen dat zij ook heus wel die kerel hadden kunnen krijgen. Dat daarmee en passent een gezin wordt ontwricht ? Mja, da’s vette pech, maar niet haar probleem.

Verder denken vrouwen net zoveel aan sex als mannen, en hebben ze het er net zo vaak over als mannen. Heb weleens een avondje tussen een groep vrouwen gezeten en ik durf hier te beweren dat ze zelfs nog een stapje erger zijn. Elke vrouw zal het ontkennen, liegen zit nou eenmaal in de aard van het beestje en ze moeten natuurlijk wel onschuldig blijven lijken, maar geloof me, het is echt waar. En nee, je was niet haar eerste. Wake up and smell the semen!
Dat zegt ze alleen maar omdat ze denkt dat dat is wat je wil horen. En face it, wil jij weten dat ze midden in de woonkamer tussen een groep vrienden een kerel die ze nog nooit had gezien klaargepijpt heeft bij een spelletje truth or dare ?
Wil je echt weten dat ze haar maagdelijkheid al verloor op de achterbank van een Opel aan een kerel van 24 toen ze 14 was en een weddenschap verloor ?
Nee, dat wil je niet weten, maar je wil ook niet dat ze liegt. Zeker niet als de relatie blijkt toch wat serieuzer te worden dan wat geflikflooi op de achterste rij in de bios.

Nee, mannen van Nederland, laat je niet de grond in trappen door de doortrapte vrouw. Vrouwen kunnen je breken met woorden zonder zich er ook maar een seconde schuldig over te voelen. Elke situatie weten ze naar hun hand te draaien en elke woordenwisseling is JOUW schuld. Het enige dat mannen valt te verwijten is dat ze in de laatste 100 jaar over zich heen hebben laten lopen en het zover hebben laten komen.

En nu is het tijd voor alle vrouwen van Nederland om over me heen te vallen en heel hard te roepen dat ik een seksistisch varken ben en vooral alles te ontkennen.
“Nee, echt waar, vrouwen ZIJN niet allemaal bisexueel !” Zullen ze roepen.
“Ik fake NOOIT een orgasme !” Scanderen ze gezamenlijk.
“Schat, ik was ECHT nog maagd !” Zullen ze je proberen te overtuigen (al dan niet een flinke pijpbeurt in het vooruitzicht stellende).
“Nee, ik gebruik NOOIT sex om mijn zin te krijgen !”
Geloof het niet. Wat ze ook beweren, hierboven staat de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid. Geloof ‘t… Of niet…