De FOK!bijbel

Komt laten wij een godsdienst oprichten. Een fok!bijbel creeren waarbij ikzelf de God ben, lekker met z'n allen Danny vereren in een dagelijks gebed. Ik zorg voor allen.
Natuurlijk staan er in de fok!bijbel ook allerlei leefregels, wetten en geloofsovertuigingen.
Zo zal er een geloofsovertuiging zijn die zegt dat Imam's een gezwel in de samenleving vormen. Dat schijnt namelijk voldoende reden te zijn voor de Nederlandse rechters om ook maar dat soort uitspraken te mogen doen.
Vrijheid van Godsdienst wordt tegenwoordig verward met vrijheid van achterlijkheid. Vrijheid om anderen maar compleet af te zeiken, in de zeik te zetten, te beledigen en te discrimineren.

Zegt je geloof dat homoseksualiteit een besmettelijke ziekte is, dan word je gewoon vrijgesproken als jij dat publiekelijk herhaalt. Zeg je als Athest hetzelfde, dan ben je mooi de lul. En dan is discriminatie verboden in Nederland volgens artikel 1 van de grondwet.
Nou kan het aan mij liggen, maar worden mensen ZONDER geloof of van een ANDER geloof hier niet enorm gediscrimineerd door de Nederlandse rechtbank ?
Persoonlijk heb ik een soort van eigen geloof. Geloven in mezelf en mijn omgevinging is daar een onderdeel van, maar daarnaast geloof ik ook dat alle geloven niet meer zijn dan sektes en dat de gelovigen niets meer zijn dan gehersenspoelde medemensen, waarvan de een net even iets dommer is dan de ander.
Dat mag ik vinden, maar uiteindelijk niet ZEGGEN. Dat is omdat ik geen kerk heb en dus gewoon belasting betaal. Omdat mijn geloof een onbekend en persoonlijk geloof is.
Van de andere kant mag een Imam wel zeggen dat homo's uitgeroeid moeten worden en dat alle Hollandse vrouwen hoeren zijn. Dat zegt het geloof immers, dus dan mag het.

Sorry dat ik het zeg, maar waar zijn wij nou helemaal mee bezig ?
Dat er vrijheid van Godsdienst is is wat mij betreft prima, maar ik vind niet dat daarbij het recht hoort anderen maar opzettelijk openbaar af te zeiken omdat ze toevallig homoseksueel zijn, of vrouw zijn.
Het is toch te zot voor woorden dat onze eigen rechters discrimineren op grond van geloof ?
"Jij bent geen Moslim, DUS mag jij het niet zeggen". Sorry, maar minder dan discriminatie kan ik er niet van maken. Discriminatie op grond van geloofsovertuiging.

Misschien moet er een Moskovich aan te pas komen om de dames en heren rechters daar nou EINDELIJK eens van te overtuigen...

Toevoeging
Voor de duidelijkheid:
ik vind persoonlijk dus dat hij gewoon veroordeelt moet worden net als ieder ander die zoiets roept, en niet dat we allemaal maar dat soort domme dingen moeten roepen...