FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 7 november 2000

Vriend Hieke niet bang voor concurrentie

space cowboy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Journalist Dick-Jan Bouwmeester heeft een rubriek in het Friese huis-aan-huis blad 'Uit en Thuis'. In zijn nieuwste column die nog moet uitkomen op 9 november aanstaande heeft hij wat uitspraken opgetekend die hij aan de vriend van Hieke ontlokte. Hij tekende onder andere het volgende op:

...die Ferdi is best een aardige jongen, maar ik hoef hem straks niet te ontmoeten.

...we hebben duidelijke afspraken gemaakt wat wel en wat niet door de beugel kan.

...en ik weet zeker dat Hieke niet te ver zal gaan.

Nou ik vrees het ergste voor haar vriend en dochtertje maar volgens mij is Hieke niet meer te stoppen.

Tientallen mensen in winkel gegijzeld

bossie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Overvallers hebben gisterenochtend in Los Angeles tientallen mensen gegijzeld na een mislukte kraak. Vijf gewapende mannen drongen de winkel in om daarna de kluis leeg te halen. Eén van de medewerkers van de winkel kon gelukkig de politie waarschuwen, waarna agenten al heel snel het hele gebouw omsingelden. Twee gijzelnemers probeerden nog te vluchten door zich bij de groep vrijgelaten medewerkers te voegen. Twee andere daders zijn nog voortvluchtig.

Bier drinken is gezond

Vleermuis had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Goed nieuws voor de bierdrinkende Fokkers onder ons: Bier drinken is gezond.

Wetenschappers betogen vandaag op een biercongres in Den Haag het bewijs. Eén van de conclusies - van de Universiteit van Utrecht - zal in elk geval zijn: bier drinken is goed voor hart en bloedvaten.

De effecten van alcohol zijn volgens onderzoekers evident en overtuigend. Tot een maximum van vier glazen alcoholhoudende drank per dag scoort de drinker een afname van 10 tot 20 procent kans op hart- en vaatziekte. Vier glazen is wel het echte maximum, stelt Grobbee, die de onderzoeksresultaten donderdag presenteert. "Daarboven gaan nadelige effecten van alcohol een zwaardere rol spelen. Het is ook niet gewenst dat iedereen vier glazen alcohol gaat drinken, want vanaf één glas per week zie je ook al een duidelijk gunstig effect."

Enn wweee gaaaaan nooggg niietttt naaar huiisss *HIK* noggg langeee nieeettt noooog lange niett

Bewoonsters in Playboy?

Ex-bewoonsters Tara en Sabine sierden enkele pagina’s van het tijdschrift Playboy. Perry Mulder, art-director, zegt ook dit jaar interesse te hebben voor een paar dames. En niet alleen uit het Nederlandse Big Brother-huis. Ook een Belgische schone heeft zijn aandacht getrokken.

Mulder wil graag de nieuwe bewoonsters in de playboy hebben. Hij noemt Desiree, Kim, en Hieke. Bianca moet hij nog beter bekijken. Kim is 20 jaar, dus wel wat jong, maar zij mag wel in het blad. De minimumleeftijd om gefotografeerd te worden, ligt op 17 jaar. Playboy scout bekende dames vaak via televisiebeelden.

Het liefst wil Perry Mulder dat de BB-bewoonsters in het huis al bloot gaan. En seks hebben! Dan is het voor hem nog interessanter. In het Belgische BB-huis heeft bewoonster Betty voor opschudding gezorgd. Zij stond naakt in beeld, terwijl ze half onder de dekens een mannelijke medebewoner bevredigde. Het blad wil graag foto’s van Betty maken in het huis zelf.

Nu al wordt gewerkt aan het februari-nummer van Playboy. Mulder merkt op dat het daarom voor het tijdschrift handig is, als de gewilde vrouwen eerder het huis verlaten. Foto’s van schoonheden die in het nieuws zijn, leveren het blad natuurlijk hoge verkoopcijfers op.

Microsoft opnieuw gehackt

Johanneman had ons via de newssubmit het volgende te melden: De Nederlandse computer-hacker 'Dimitri' heeft voor de tweede keer een internetsite van softwaregigant Microsoft gekraakt. Het is in anderhalve week de derde keer dat het bedrijf slachtoffer is van de gebrekkige beveiliging van haar servers.

Onder zijn pseudoniem 'Dimitri' brak de hacker vrijdag in op de servers via een gat in de beveiliging. Microsoft had half oktober zijn gebruikers gewaarschuwd voor dit lek en geadviseerd zo snel mogelijk een aanvulling, de zogenaamde patch, in hun computerprogramma's te installeren om deze programmafout tegen te gaan.

Aan de Amerikaanse nieuwsdienst IDG (International Data Group) vertelde Dimitri eerder dat hij toegang kon krijgen op een van de servers omdat Microsoft de patch daar zelf nog niet had toegepast. Op het netwerk liet hij het bericht 'Hack the planet' achter. Het bedrijf zei vervolgens dat ze het gat zou dichten, maar Dimitri wist dinsdag voor de tweede keer de server binnen te komen.

Dat het bedrijf nu tot twee maal toe slachtoffer is van de bekende fout is volgens Microsoft niet rampzalig. Een woordvoerder meldt dat de getroffen computer op het punt stond om vervangen te worden, maar dat de machine inmiddels is gerepareerd.

Napster moet excuus aanbieden

De CEO van de RIAA heeft de CEO van Napster gezegt dat hij zijn excuses moet aanbieden aan Metallica. Op die mannier kan Napster bewijzen dat ze serieus zijn in hun doel 'legaal' te worden. Napster heeft hier natuurlijk geen zin in en zegt dat dit gelijk zou zijn aan toegeven dat wat ze doen eigenlijk toch niet door de beugel kan. En dat is volgens Napter waar de RIAA werkelijk op uit is.

Lees hier het hele bericht.

Doden door schaap

Een bejaard echtpaar heeft een aanval door een schaap niet overleefd, dat meldde de politie in China Grove, een stad in North Carolina.

Carl (84) en Mary (80) Beaver waren zondag in een weiland buiten China Grove hun schaapjes aan het voeren toen een ram, die pas enkele weken geleden aan de kudde was toegevoegd, de aanval inzette. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen, de man stierf een dag later in het ziekenhuis.

De nabestaanden hebben nog niet besloten wat er met de agressieve ram gaat gebeuren.

Ik zou shoarma van die ram laten maken...

Vechtpartij tijdens crematie

Een crematie in een crematorium in Amsterdam is gisteren uitgelopen op een vechtpartij. Aanleiding was een oude familievete die tijdens de plechtigheid tot uitbarsting kwam.

Een 61-jarige vrouw werd door verschillende familieleden geschopt en geslagen. Ze liep een paar blauwe plekken en schaafwonden op die door de GG&GD moesten worden behandeld. De politie arresteerde kort na de knokpartij een man en een vrouw. Hen is openlijke geweldpleging ten laste gelegd.

Piloot met glaasje op

Bij de eerste grote alcoholcontrole van piloten en ander vliegend personeel op Schiphol, heeft de politie gisteren een piloot met te veel drank op vlak voor de start uit zijn toestel gehaald.

De 48-jarige gezagvoerder van de Roemeense maatschappij Tarom, die 's ochtends al de vroege vlucht vanuit Boekarest naar Amsterdam had gemaakt, mocht van de politie niet terugvliegen. Hij werd onder de ogen van de 35 passagiers en overige bemanningsleden uit het toestel gehaald.

De controleurs stelden bij de piloot van de Boeing 737 een alcoholpromillage van 0,8 vast, waar 0,2 maximaal is toegestaan. De piloot werd een vliegverbod opgelegd en kreeg een boete van 7.500 piek. Het toestel vertrok met uren vertraging en een in Brussel opgetrommelde reserve-piloot richting Boekarest.

Barcelona betaalt AC Milan-spelers

FC Barcelona zal alle spelers van AC Milan 200.000 piek betalen als zij morgen winnen van Leeds United. De Milanese selectie heeft het lot van FC Barcelona in de Champions League in handen, zelfs als Barca van Besiktas wint.

Alleen bij een zege van AC Milan dat zich al geplaatst heeft voor de tweede ronde, heeft FC Barcelona nog kansen om verder te gaan in de Champions League. Om de Italiaanse strijdlust aan te wakkeren stelt Barcelona ze een premie van ruim 5 miljoen gulden in het vooruitzicht.

Skippybal voorkomt varkens-agressie

Remco had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een skippybal in de stal voorkomt dat varkens elkaar de oren afbijten. Het is wettelijk verplicht om varkens afleidingsmateriaal te bieden, maar dat lappen veel bioboeren aan hun laars. "Het is een simpele ingreep om iets in de stal aan te brengen waarmee de varkens kunnen spelen. Het zijn heel intelligente dieren, die elkaar uit verveling ernstig verwonden"

Stop Zinloos Geweld onder de varkens...

S.F.Holland krijgt twee nieuwe achtbanen

Achtbaan Startpagina had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Achtbaanpark.nl heeft weer een primeur! Uit vertrouwelijke bron vernomen: Six Flags Holland krijgt in 2001 twee nieuwe achtbanen en een space-shot attractie. Ja, Six Flags begint steeds meer op de rollercoasterhoofdstad van Europa te lijken. Eén van de achtbanen wordt een staande achtbaan, net zoiets als de Mantis in Cedar Point. Ook komt er een Hammerhead Stall, een achtbaan in de vorm van een U van 60 meter hoog. Waarschijnlijk komt er ook een space-shot-achtige attractie van 120 meter hoog! Heeft u meer info? Laat het ons weten. Zoals altijd houden wij u op de hoogte. Er is trouwens ook net bekend gemaakt dat Six Flags Holland dit jaar 1,2 miljoen gasten heeft mogen begroeten.
Laatste reviews en specials
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
©FOK.nl e.a.