Bewoonsters in Playboy?

Ex-bewoonsters Tara en Sabine sierden enkele pagina’s van het tijdschrift Playboy. Perry Mulder, art-director, zegt ook dit jaar interesse te hebben voor een paar dames. En niet alleen uit het Nederlandse Big Brother-huis. Ook een Belgische schone heeft zijn aandacht getrokken.

Mulder wil graag de nieuwe bewoonsters in de playboy hebben. Hij noemt Desiree, Kim, en Hieke. Bianca moet hij nog beter bekijken. Kim is 20 jaar, dus wel wat jong, maar zij mag wel in het blad. De minimumleeftijd om gefotografeerd te worden, ligt op 17 jaar. Playboy scout bekende dames vaak via televisiebeelden.

Het liefst wil Perry Mulder dat de BB-bewoonsters in het huis al bloot gaan. En seks hebben! Dan is het voor hem nog interessanter. In het Belgische BB-huis heeft bewoonster Betty voor opschudding gezorgd. Zij stond naakt in beeld, terwijl ze half onder de dekens een mannelijke medebewoner bevredigde. Het blad wil graag foto’s van Betty maken in het huis zelf.

Nu al wordt gewerkt aan het februari-nummer van Playboy. Mulder merkt op dat het daarom voor het tijdschrift handig is, als de gewilde vrouwen eerder het huis verlaten. Foto’s van schoonheden die in het nieuws zijn, leveren het blad natuurlijk hoge verkoopcijfers op.