Sigme's voettocht naar Spanje - week 1

FOK!ster sigme en haar lief hebben een hutje op de hei. Ze hebben ook een hutje op een olijfboomgaard in Spanje. Op 1 juli vertrokken sigme en haar lief, samen met de hond naar dat hutje in Spanje.  Lopend. 2700 km. Waarom? Gewoon omdat het kan natuurlijk. In deze weblogreeks volgen we hen op de voet!

De eerste week verliep een beetje moeizaam door de blaren die sigme in de eerste dagen opliep. Desondanks heeft het stel lekker doorgelopen, door Borger naar Sleen, via Coevorden en Holten richting Ommen naar iets voor Laren. Uiteindelijk bereikten ze op zaterdagmiddag het dorpje Vorden. Sigme: "Wat een stom kakdorp is dat “.

Inmiddels hebben sigme en haar lief een lift gekregen naar Groesbeek, alwaar ze op de camping staan. Morgen gaat de tocht verder met een korte etappe en een lift, om zo op de afgesproken tijd Maastricht te kunnen bereiken. Sigme: "ik kan alvast verklappen dat we never nooit het hele end gaan lopen, want dat blijkt totaal niet haalbaar. [...] Doel is dat wij een goede tijd hebben en allemaal heel blijven, en we willen erg graag wel eindigen in onze caseta in Spanje. Alles daartussen is middel, geen doel."

 Meer lezen over deze voettocht? Dat kan hier! 

 Sigme's voettocht naar Spanje  (Foto: sigme)
Sigme's voettocht naar Spanje (Foto: sigme)Sigme's voettocht naar Spanje - koffie zetten op een brandertje (Foto: sigme)
Sigme's voettocht naar Spanje - koffie zetten op een brandertje (Foto: sigme)