FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Life

TV-programma

Detective Charlie Crews (Damian Lewis) is in 1995 onterecht veroordeeld voor de drievoudige moord op zijn zakenpartner en de familie van die partner. Dankzij de inspanningen van zijn advocate Constance Griffiths, wordt hij na 12 jaar uiteindelijk vrijgesproken op basis van DNA bewijs.

Hij is zijn baan kwijt, zijn vrouw, zijn vrienden, bijna al het contact met de buitenwereld en zelfs tijdelijk de grip op de realiteit is hij kwijt in de gevangenis. Desondanks komt hij uit de gevangenis verhelderd door de filosofie van Zen, met een fixatie met vers fruit en een obsessie met het oplossen van de moord die hem bijna zijn leven heeft gekost en het blootleggen van de samenzwering die hem voor de misdaad hebben proberen te laten opdraaien.

Na succesvol de stad Los Angeles en het politiekorps te hebben aangeklaagd, krijgt hij zijn baan terug en ontvangt hij een verborgen, maar zeer hoog geldbedrag ter compensatie (waarschijnlijk zo'n 50 miljoen dollar).

Crews krijgt Detective Dani Reese (Sarah Shahi) als partner, voorheen een undercover narcotica agente en nu een weer op de been komende drugs- en alcoholverslaafde.

Crews wordt niet met open armen ontvangen door zijn superieur Karen Davis. Zij probeert Reese zover te krijgen om informatie te geven die ervoor zal zorgen dat Crews op non-actief wordt gesteld of zelfs ontslagen wordt. Ondanks dat ze zelf niet helemaal blij is met haar nieuwe partner beschermt ze Crews toch meerdere keren en ontstaat er langzaam een band tussen de twee.

Bron: Wikipedia.

 

Genre Detective, Politie
Bedacht door Rand Ravich
Looptijd 2007-2009
Aantal seizoenen 2
Programmastatus Gestopt
Land van oorsprong Verenigde Staten
TV-zender van oorsprong NBC
In Nederland uitgezonden op RTL 5
Meer informatie Wikipedia
Meer informatie TV.com
Meer informatie IMDb
User-waardering 7.3
Aantal stemmen3
Verdeling van de stemmen

augustus 2010

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.