Warhammer 40K Inquisitor's open wereld in beeld

NeocoreGames toont ons de diepe achtergrond van hun sandbox open wereld in Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr. Het is een wereld waar jij en anderen invloed hebben op de wereld en deze beïnvloeden.

Warhammer 40k: Inquisitor - Caligari systeem

Als Inquisitor ban jij uitwassen van heiligschennis uit. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn 50 verschillende soorten missies die je kunt aannemen, waar het de bedoeling is dat jij uitvindt wat er aan de hand is. Op basis van je onderzoeksresultaten grijp je in. Zoals je wellicht begrijpt kan dit vreedzaam, gewelddadig of bloederig. Op de achtergrond speelt het verhaal, de main quest, de Grand Investigation. Dit is het mysterie dat je ontrafelt naarmate het spel vordert.

Warhammer 40k: Inquisitor - Kaartje

Er komen steeds nieuwe seizoenen, dat eigenlijke grote patches zijn met ieder een eigen thema. Hier worden nieuwe vijanden geïntroduceerd met nieuwe conflicten. Hoe het seizoen afloopt hangt ervan af welke keuzes de Inquisitors als collectief hebben gemaakt. Inquisitors kunnen zich aansluiten bij facties en deze kunnen met elkaar strijden. Helaas komt er geen directe PvP.

Warhammer 40k: Inquisitor - Missie

Voor degenen die meer willen weten van de gameplay is hier de uitgebreide preview. Degenen die de game constant gevolgd hebben, komen helaas niets nieuws te weten. Ook is er geen uitgebreide gameplay te zien in onderstaande video. Zie het als een samenvatting van de verwachtingen voor Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr.

Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr komt in 2017 eerst uit op pc (Windows) en later ook voor PlayStation 4 en Xbox One.