Jack Bauer keert mogelijk terug in 24

Kiefer Sutherland kruipt wellicht nog een keer in de huid van Jack Bauer. Het hoofdpersonage van de populaire serie 24 komt misschien voorbij in de spin-off 24: Legacy. Dat onthulde producent Howard Gordon op het ATX TV Festival in de Amerikaanse plaats Austin, weet Deadline.

"Ik denk dat er nog leven zit in hem. Of het nou in de vorm van een film is of dat hij voorbijkomt in de nieuwe versie van 24", zei Gordon over Jack Bauer. "Ik zou hem in ieder geval wel op een gegeven moment in de show willen zien. En ik denk dat Kiefer het ook niet heeft uitgesloten."

Sutherland, die ook een producent is van de nieuwe 24, zou overwegen een paar afleveringen zijn gezicht te laten zien. Ook enkele andere originele castleden denken er over na kort terug te keren.

De opzet van 24: Legacy is hetzelfde als voorheen: de gebeurtenissen zijn in real-time te volgen, elke aflevering gaat over één uur van een etmaal waarin veel gebeurt en het tempo ligt hoog. Het nieuwe hoofdpersonage heet Eric Carter. Hij wil, met de Counter Terrorist Unit, een grootschalige terroristische aanval tegenhouden. De hoofdrol wordt gespeeld door Corey Hawkins.

Jack Bauer keert mogelijk terug in 24
Jack Bauer keert mogelijk terug in 24 (Foto: BuzzE)