Moderatorveiling brengt 3000 euro op

FOK! voor FOKDe veiling van in totaal zestien moderators van het FOK!forum heeft 3.019 euro opgebracht. Het geld is bestemd voor de actie 'FOK! voor FOK'. De totale opbrengst van de actie bedraagt op dit moment 6.479,23 euro. Het geld gaat naar stichting FOK (Fibrosekinderen Op Kamp).

Stichting FOK zet zich in voor kinderen met Cystic Fibrosis; een ongeneeslijke, aangeboren aandoening, die bij één op de 3600 baby's voorkomt. Patiënten maken te taai slijm in hun hele lichaam, wat voornamelijk problemen geeft in de luchtwegen, de darmen, alvleesklier en lever. Ze overlijden vrijwel zonder uitzondering op jonge leeftijd.

De stichting wil patiëntjes internettoegang verschaffen (primair in kinder- en ziekenhuizen) om daarmee onderlinge contacten mogelijk te maken (denk aan PC's en webcams, software en internetverbindingen) en wil uitjes organiseren voor kinderen met broertjes of zusjes, vrienden en/of andere gezinsleden.

De actie loopt nog even door. Wil je ook je steentje bijdragen? In dit topic op het FOK!forum vind je meer informatie over de actie.