Miljoen rotsen gegooid in Evolve Goliath-challenge

Afgelopen weekend was er wederom een challenge te behalen voor Evolve-spelers; een miljoen 'Rock Throws', één van de vaardigheden van het Goliath-monster, succesvol uitvoeren op de hunters. De beloning is een gloednieuwe skin voor de Goliath; de Voodoo-skin.

Aan het einde van het weekend tikte de teller de 1.028.382 succesvolle rotsworpen aan. Omdat het lastig is te achterhalen wie wel of niet hebben bijgedragen, heeft Turtle Rock beloofd dat iedereen die in het betreffende weekend überhaupt online gespeeld heeft, de skin krijgt.

Evolve is een asymmetrische 4v1-multiplayer shooter waarin vier hunters het opnemen tegen één monster. Het aantal online spelers in Evolve is sinds de release behoorlijk teruggelopen. Dit heeft volgens velen te maken met de ongelukkige marketing waarmee uitgever 2K Games de game destijds aan de man probeerde te brengen. Zo was er veel onduidelijkheid en teleurstelling over de grote verscheidenheid van (dure) pre-orders, DLC-pakketten, season passes en andere 'losse' DLC. Het feit dat de hunters in een weekend toch nog ruim een miljoen keer onder een brok gesteente zijn geëindigd is in ieder geval een indicatie dat er nog aardig gespeeld wordt.