Bladestorm krijgt demo en preorder-bonussen

Uitgever Koei Tecmo heeft laten weten dat er een demo voor Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare uitkomt volgende maand. Later die maand komt het spel ook uit, zodat geinteresseerden het uit kunnen proberen voor het te kopen.

Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare is een remake van de PlayStation 3-titel Bladestorm: The Hundred Years War, met extra fantasythema's erin verwerkt, tenminste een draak hebben wij tijdens onze geschiedenislessen niet gehad. Het spel speelt zich af tijdens de honderdjarige oorlog (1337 - 1453). De gevechten zijn geïnspireerd door daadwerkelijke gebeurtenissen in die tijd. De uitgever meldt dat de demo een missie bevat waarin je verschillende soorten troepen commando's geeft, squads acties uit laat voeren, verschillende wapens hanteert en het wisselen tussen de verschillende personages in het veld.

Mocht je al snel overtuigd zijn dan is er een preorder-bonus via Gamemania waar je een dragon mask en staf krijgt. Mocht je via Smartoys bestellen dan krijg je een extra kostuum voor de Black Prince en Joan of Arc.

Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare komt 20 maart uit op PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-versie wordt in mei verwacht.