Prijswinnaars FOK! Formule 1-manager 2014

De winter in de Formule 1 is inmiddels weer begonnen. De teams zijn druk bezig met de ontwikkeling van de bolides voor het seizoen 2015. Er is veel strijd geweest in de Formule 1-manager 2014, maar na een goed strategisch spel zijn er diverse toppers boven komen drijven.

Wie is in dit eindklassement de enige echte FOK! Formule 1-managerkampioen van 2014 geworden en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wie vallen er nog meer in prijzen? Lees snel verder!

Het volledige eindklassement van de userteams kun je hier nakijken. Het subleagueklassement is achter deze link te vinden.

Voor dit jaar hadden we drie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Red Bull Nederland.

De beste manager dit jaar was RobbieBorrel met zijn TeamBorrels. Hij behaalde maar liefst 9448 punten en wint hiermee de hoofdprijs. Deze bestaat uit:

- Een sporttas
- Red Bull Racing Jas
- Toro Rosso Hoody
- Red Bull Racing T-shirt
- Toro Rosso Pet
- Toro Rosso Sleutelhanger
- Red Bull Racing Paraplu
- Toro Rosso Vlag
- Vettel Foam vinger

Fubarwim met zijn team Pinkbunnies is tweede geworden met een totaal van 9348 punten. Ook hij wint een prijzenpakket bestaande uit:

- Red Bull Racing Polo
- Toro Rosso Pet
- Toro Rosso Vlag
- Toro Rosso Sleutelhanger
- Red Bull Racing Paraplu
- Vettel Foam vinger

De top drie wordt gecompleteerd door user mbn met mbn racing. Ook hij wint dankzij zijn 9272 punten een prijzenpakket dat bestaat uit:

- Red Bull Racing Polo
- Toro Rosso Vlag
- Toro Rosso Sleutelhanger
- Toro Rosso Paraplu
- Vettel Foam vinger

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

Namens de gehele FOK!managerspel-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.

We zien iedereen graag weer terug in het komend F1-seizoen, bij de FOK! Formule 1-manager 2015!