J-Stars Victory Vs komt naar het Westen

Bandai Namco heeft onthult dat de populaire anime/manga geïnspireerde vechtgame J-Stars Victory Vs naar Noord-Amerika en Europa komt als J-Stars Victory Vs+. De game zal een nieuwe arcade mode hebben, mogelijk ook meer characters en wordt geport naar PlayStation 4, PlayStation 3 en PS Vita.

Naast de nieuwe 1v1 arcade mode zal er ook een J-Adventure Story mode zijn, waarin de speler naar andere anime en manga dimensies reist en vecht om te zien wie de beste is in deze iconische werelden. Ook zal er een 2v2 online vechtmodus zijn, met een totaal van vier speler. De offline gevechten kunnen niet meer als twee personen bedragen. De game zal een selectie van meer dan 50 speelbare characters uit 32 verschillende Shonen Jump series hebben. Een greep uit de grote collectie: One Piece, Dragon Ball, JoJo's Bizarre Adventure, Fist of the North Star, Nisekoi, Hunter X Hunter, Bleach, YuYu Hakusho, Naruto en meer.

"Vandaag laten we dromen uitkomen. Deze over-de-top crossover vechtgame is klaar om enkele van de bekenste anime characters te laten zien in gevechten die onmogelijk lijken." aldus Chris Gilbert, senior vice president van sales en marketing bij Bandai Namco. De game zal volledig Japanse audio hebben met ondertiteling en komt uit in zomer 2015. In de video is nog niet veel te zien, wat ruimte laat om te speculeren over de characters.