Eddy Zoëy vertrekt bij BNN

Presentator Eddy Zoëy verruilt jongerenomroep BNN voor RTL. Een aanbieding van de commerciële zender heeft Eddy doen besluiten na tien jaar te vertrekken bij BNN.

Bij RTL5 gaat Eddy, die in het dagelijks leven Eddy Morsink heet, vanaf begin maart de dagelijkse datingshow 'Take me out' presenteren. Deze zomer zal hij voor het laatst te zien zijn bij BNN met zijn populaire programma 'Nu we er toch zijn'.

Eddy vindt het jammer om BNN te verlaten. "We hebben zoveel voor elkaar betekend. Met name afscheid nemen van Nu We Er Toch Zijn zal me gigantisch zwaar vallen. De kans die RTL me nu biedt is inhoudelijk een mooie uitdaging voor me. Bij RTL mag ik meerdere nieuwe avonturen aangaan en bij BNN zijn die kansen terecht voor de jongere generatie."

De Tukker en BNN waren al langer aan het praten over hoe en wanneer ze afscheid van elkaar zouden nemen. Vorig jaar stopte Eddy al met zijn radioshow in het weekend op 3FM, omdat hij meer tijd wilde besteden met zijn gezin. Eerder was hij bij BNN te zien in onder andere 'De liegende Hollander' en 'Try before you die'.