'Party Animal' naar Azië om hulp te bieden

via de nieuws-submit kregen we het volgende bericht:

'Let me know if you are good to go!', zo luidt de tekst van een van de hits van Jeroen Flamman. En hij is 'good to go', want de man die samen met Abraxas verantwoordelijk was voor de Party Animals gaat naar Azië om hulp te bieden als vrijwilliger. In Phuket in Thailand zal hij tenten opbouwen en is hij beschikbaar voor hand-en-span-diensten.

Jeroen Flamman produceerde onder de naam Flamman & Abraxas vele house-nummers. Ook bracht hij onder verschillende andere namen projecten uit op zijn label. De meesten kennen hem echter van de Party Animals. Hij produceerde en schreef hits als 'Have You Ever Been Mellow', 'Hava Nagila' en 'Aquarius'. Het gezelschap is overigens nog steeds actief.

Jeroen Flamman vertrekt donderdag en zal een week blijven. Hij verwacht dat het zeker geen vakantie zal worden en dat hij veel ellende te zien zal krijgen. De producer probeert tijdens de week verslag te doen. Dit kun je onder meer nalezen op de Party Animal-site. Hij hoopt dat iedereen zijn steentje bijdraagt, bijvoorbeeld door geld over te maken naar Giro 555..

 Party Animal Flamman
Jeroen Flamman hangt in Phuket niet het feestbeest uit.