Dries Roelvink zingt voor koper huis

Om een woning aan de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg te verkopen, zet een Voorburgse makelaar een ludieke actie op touw. De 'gelukkige' koper krijgt namelijk een exclusief optreden van Dries Roelvink cadeau bij zijn nieuwe woning.

Met de actie hoopt de zanger bij te dragen aan de aanpak van de economische crisis. Dries Roelvink zingt voor iedereen die bij de verhuizing heeft geholpen en feliciteert de nieuwe bewoners.

Roelvink was meteen enthousiast voor de actie. Hij heeft net een nieuwe single, getiteld Geen crisis waar Dries is, uitgebracht. "Ik vond het meteen een leuk idee om te kijken of de titel van mijn single echt werkt", zegt de zanger.

Makelaar Rob Verhoeven bedacht de actie toen de huidige eigenaren hem vroegen de woning op de markt te brengen. "Een woning verkopen is in deze tijd lang niet gemakkelijk," stelt de makelaar. "Tot een jaar geleden zou ik een woning als deze binnen een paar dagen kwijt zijn. De woning verkeert namelijk in top staat, is zonder kosten te betrekken, ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Den Haag, op loopafstand van het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Het afgelopen jaar moeten we meer moeite doen om onze woningen onder de aandacht te brengen, maar als zelfstandig ondernemers zien we dit als een uitdaging en zijn we gewend hard te werken. Wij houden erg van creatieve ideeën en waren we meteen enthousiast. En wat is er nou leuker dan op de dag van de verhuizing de familie en vrienden te bedanken voor hun hulp met een feestelijk optreden van Dries?"

Ook hier maakt Dries zichzelf volslagen belachelijk...