Gelt voor me niewe komputer

Luc van Lier buigt zich over het nieuws. Een serie brieven aan Nederlanders die onderwerp zijn van de actualiteit. Vandaag een brief aan Inholland.

AAN: Hogenschool Inholland

Hierbij wilt ik mijn studiegelt terug. Want ik heb bij u school de oplijding Media en Entertainment Management gedaan en ik heb ook een diplooma gehaalt maar ik krijg helemaal geen baan terwel ik HBO heb.

Ik vindt het niet terecht dat menzen beweeren dat het diplooma van de Media en Entertainment Management slecht is omdat de ijsen te laag waren. We hebben heel erg onze best gedaan om te laten zien dat wei best wel om een boodschap konden stuuren. We hebben ook gekomputerd en mooie tekenningen gemaakt met Grafieke Vormgeeving. Het is dus hellemaal niet zo dat de eksamenijsen te laag waren afgestelt zoals mensen nu beweren.

Toch ben ik nu benaadeelt door In Holland uw school. Terweil ik wel een diplooma hep gehaalt. Het is niet eerlijk en darom heb ik schaden geleden en die wil ik terug. Ik ben bij atvocaat Robin Verspaandonk geweesd en die heeft gezecht dat ik best een kans maak op dat ik mijn lesgelt terug krijg geretourneert.

Want ik heb dat gelt nodig omdat mijn komputer stuk is omdat die onder mijn woorden steeds van die raare roode kringelstreepjes zet.

Dank uwel,

U leerling (zeizoen 2009)