De hoer van Allah

In de rubriek Plat Haags nemen FOK!-columnisten en submitters het Nederlandse politieke en maatschappelijke landschap onder de loep.

Een 15-jarig meisje werd in Den Haag op gezag van de AIVD tegengehouden. Ze wilde naar Syrië om daar te helpen bij de strijd van de moslims tegen de moslims. U leest het goed: het kind is 15 jaar. 15 jaar! Geronseld door haatbaarden. Een kind van 15 jaar. Hebben ze haar wijsgemaakt dat ze lekker koffie gaat zetten tijdens de lunchpauze van de Jihadisten? Of weet ze wat haar te wachten staat?

Prachtig. Ze zou daarnaartoe gaan om het moreel van de zwaarbewapende haatbaarden op te krikken. In feite als een soort mengvorm van Florence Nightingale en Irma la Douce. Want volgens de verklaringen van de pedofiel Mohammed is een meisje van 15 jaar al best aan de oude kant om eindelijk te worden ontmaagd. Dat kun je vast wel ergens opzoeken in die Koranboekjes die de Hollands-Arabische bond van Haatbaarden in ons land gratis wil gaan uitdelen. Maar voordat de seks kan geschieden, moet de overjarige maagd wel eerst trouwen.

Want een vrouw mag geen seks voor het huwelijk. Eerst trouwen dus. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. En dan weer met de volgende trouwen. En dan alle remmen los. En dan weer scheiden. 

Enzovoort. En nogmaals: we hebben het hier over een kind van 15. Een meisje dat geen idee heeft van wat haar te wachten had gestaan als ze niet was tegengehouden.

Bij kindersekstoerisme denk ik altijd aan sneue, onaantrekkelijke zestigers, die naar Zuid-Oost Azië reizen om zich daar te verlustigen aan kinderen. Het kan dus ook andersom. Een kind dat naar een burgeroorlog in een woestijnland trekt, om door hordes doorgedraaide Allahwaanzinnigen, onder het mom van een zogenaamd huwelijk, aan de lopende band te worden verkracht.

Door een kindhoertje tegen te houden, heeft de AIVD de wereld nét even een stukje minder ranzig gemaakt.

Dit alles gezegd hebbende, komt bij mij toch niet de opluchting omdat ik het allemaal eens lekker grof van mij af heb opgeschreven. Want de kous is hiermee nog niet af. De AIVD moet onderzoek doen naar wat dat kind eigenlijk is wijsgemaakt. Naar wie haar hebben geronseld.

Want wat is eigenlijk het verschil tussen een Oost-Europeaan die de mooiste meisjes van zijn boerendorp naar Nederland lokt, hun paspoorten afpakt en hun familie bedreigt en ze aan het werk zet in een groezelig bordeel, en een haatbaard die een kind van de wijs brengt, zodat ze in een woestijnland eindigt als de hoer van Allah?