FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 12 mei 2002

livingstone en Tito op nummer 1

Na een race met veel uitvallers, een grote crash en een dubieuze overwinning van Michael Schumacher zijn de punten ook weer bekend. livingstone en Tito leiden het algemeen klassement met 1493 punten, op de voet gevolgd door Delnooz (1492) en Braakschaap (1491).

De winst van deze raceronde staat ook al op het conto van livingstone met 321 punten. Delnooz en Spookrijder volgen op een kleine afstand.

Je hebt nog tot 25 mei 00.01 uur om je team te wijzigen voor de volgende raceronde...

Luchtballon crasht bijna op A2 bij Eindhoven

CraZaay had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rond 20.30 uur vanavond kwam een luchtballon met tien passagiers van Virgin Balloon Flights Benelux uit Tilburg in problemen boven de A2 rond Eindhoven. De luchtballon was enkele uren daarvoor ergens anders in de buurt van Eindhoven vertrokken. Door het uitblijven van een bewegende luchtstroom bleef de luchtballon op dezelfde plaats zweven. De luchtballonvaarders probeerden in een geschikte luchtlaag terecht te komen door omhoog en omlaag te gaan, zonder succes. Ondertussen kregen de passagiers van de luchtballon morele ondersteuning van een luchtballon van het Duitse Audi Team, die ook geen hulp kon bieden. Door een gebrek aan gas voor de branders moest de luchtballon landen.

De luchtballonvaarder kon de luchtballon tien meter voor de A2 aan de grond zetten, maar kon de luchtballon in verband met de omliggende bomen niet leeg laten lopen. De met de auto toegesnelde 'crew' kon snel een nieuwe fles gas aansluiten waardoor de luchtballon de A2 over kon steken richting het hierachter liggende grasveld. De luchtballon kwam welliswaar over de A2 maar landde aan de verkeerde kant van de doorgaande weg van Eindhoven naar Veldhoven, waar tevens de op- en afritten van de A2 op uitkomen.

Met de hulp van tientallen buurtbewoners kon de luchtballon op enkele centimeters boven het asfalt van de 6-baans weg verplaatst worden naar het grasveld. De inmiddels gearriveerde politie hield het snel voor gezien en reed alweer verder toen de luchtballon nog midden op de 6-baans weg stond. Enkele toeschouwers wierpen zich op om het verkeer te regelen zodat de luchtballon niet door auto's werd aangereden.

Eenmaal op het grasveld aangekomen kon de luchtballon om 21.00 uur naar de grond gebracht worden en kon met inpakken worden begonnen. Dit verliep zonder problemen.

Op de vraag aan één van de passagiers of ze het niet jammer vond dat ze nu niet verder dan Eindhoven gekomen was antwoordde zij laconiek, "ach, Eindhoven is ook leuk om te zien. Weilanden zijn ook maar weilanden."

[Voetbal] Uitslag finale Amstel Cup

In de Rotterdamse Kuip won Ajax vanavond de Amstel Cup en pakte daarmee dit seizoen de dubbel. De Amsterdammers wonnen met 2-3 van FC Utrecht na een wedstrijd met enkele dubieuze beslissingen.

Mido opende in de twintigste minuut voor Ajax de score. Gluscevic scoorde voor Utrecht in de 56e minuut en in de 76e minuut vanuit een penalty, een zware straf voor een eenvoudig duwtje.

De wedstrijd leek vervolgens gespeeld, tot Wamberto in de 93e minuut vanuit buitenspel positie de gelijkmaker scoorde. In de verlenging was het vervolgens na vijf minuten al raak, Zlatan schoot voor Ajax de cup binnen.

Het bewijs dat er stevig werd geknokt aan Utrechtse zijde werd wel geleverd door het feit dat alle vier de gele kaarten die arbiter Temmink uitdeelde voor Utrechters waren. De Jong, Gluscevic, Touzani en Vreven kregen het geel voorgehouden.

Tony Blair zet beslissing over euro in ijskast

B03S had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Premier Blair van Groot-Brittannië zal zeker tot de herfst van dit jaar geen formeel standpunt innemen over de introductie van de euro in zijn land.

Vanwege de mogelijk sterke opkomst van politiek rechts in Europa, wil Blair de uitkomsten afwachten van de komende parlementsverkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Op deze manier stelt het Verenigd Koninkrijk weer een beslissing over toetreding tot de Europese munt uit.

Filmstart.nl eist rectificatie van Fok!

Wij meldden gisteren over de morbide manier van Filmstart.nl om extra bezoekers te trekken over het lijk van Pim Fortuyn.

Dit deed men door zogenaamde keywords (woorden die je moet invullen om door een zoekmachine geïndexeerd te worden) te gebruiken die naar de moord op Fortuyn verwijzen. Wie in de broncode van Filmstart kijkt ziet staan: keywords" CONTENT=" Volkert, Folkert, dader, Pim Fortuyn, Dood, Doodgeschoten, aanslag, laatste, nieuws, film,....

Eis om rectificatie door Fok!
Nu eist de crew van de nederlandstalige filmsite via onze newssubmit dat wij op Fok!zine een rectificatie plaatsen. Volgens Filmstart.nl is het allemaal een ongelukkig toeval want:
Wij waren één van de eerste sites die het nieuws over Fortuyn op het net plaatste. Dit eerste bericht is toen weer verwijderd maar de steekwoorden zijn blijven staan. De site wordt geheel door vrijwilligers onderhouden en alleen op zondag geupdate.

Updates tegenwoordig óók op maandag en dinsdag
Oh, dus de site wordt alleen op zondag geupdate!
Tsja, Pim werd op maandag 6 mei om het leven gebracht en toen zette men het (incidenteel hoor...) op de filmsite. De naam van de dader (Volkert van der G.) werd pas een dag later bekend gemaakt dus toen heeft men (ook incidenteel hoor..) de site wéér geupdate om Volkert en Folkert toe te voegen aan de keywords. Dit verweer rammelt aan alle kanten, logisch dat wij dus geen rectificatie plaatsen.

Filmstart nogmaals aan 't woord
"Het was nooit onze bedoeling om misbruik van de situatie te maken. Onze excuses nogmaals aan een ieder die zich aan onze slordigheid gestoord heeft. Wij begrijpen dat wij hiermee mensen onnodig hebben gekwetst en betreuren dit ten zeerste."

Het eenmalige journalistieke avontuur van de FilmStart-crew is hen kennelijk niet bevallen want: "Filmstart zal zich in het vervolg alleen bezighouden met het verzamelen van film-links en film-nieuws"

Lijk vermiste Nederlandse schipper gevonden

De Belgische politie heeft zaterdag in Temse het lijk van de 54-jarige Nederlandse schipper gevonden. De man werd al sinds 4 mei vermist.

Na een avond stappen in Temse keerde de man niet meer terug naar zijn schip. De politie vermoedt dat de man te veel had gedronken en te water is geraakt. Uit een rekening die de man op zak had bleek dat hij de bewuste avond twintig bier en één wodka had afgerekend.

Het ontzielde lichaam werd gevonden bij de Scheldebrug.

Torpedo's bij Egmond morgen ontmanteld

De ruiming van de in de Tweede Wereldoorlog gestrandde Seehund-duikboot voor de kust van Egmond bereikt morgen haar hoogtepunt. Dan zullen de twee, ieder met 600 kilo springstof gevulde, torpedo's verwijderd worden. De klus zal geklaard worden door de duik- en demonteergroep van de Nederlandse marine.

Vorige week beschadig de damwand die rond de onderzeeërdoor was aangelegd door de storm. Deze is inmiddels zo goed als gerepareerd.



Noodverordening

De noodverordening die door de gemeente Bergen al enkele weken geleden werd ingevoerd, blijft van kracht. Dat betekent dat in een straal van 1.800 meter rond de onderzeeër het gebied gesloten is verklaard en niet voor publiek toegankelijk is. Het wandelen over het strand van Egmond aan zee naar Castricum (en omgekeerd) is hierdoor niet mogelijk.

Ook mag er in een straal van 1.800 meter uit de kust niet gevaren worden en blijft het luchtruim boven Egmond gesloten tot op een hoogte van één kilometer.

Seehund-klasse onderzeeër



Op deze site staan foto's van het type duikboot dat gelicht wordt.

Drie doden door noodweer in Italië

Een vader en zijn twee zoons van zes en tien jaar oud zijn in Noord-Italië bij een aardverschuiving om het leven gekomen. De drie bevonden zich in een auto toen zij in de buurt van Bergamo werden getroffen door een modderlawine.

De moeder die in een andere auto achter haar gezin bevond, kon hopeloos toe kijken hoe haar gezin verongelukte. De brandweer had twee uur nodig om de lichamen te bergen.

Italië wordt al een paar weken getroffen door hevige regenvallen wat lijd tot overstromingen in het noorden van Italië.

Ferrari wint GP van Oostenrijk

Zojuist heeft Michael Schumacher op dubieuze wijze de GP van Oostenrijk gewonnen vlak voor teamgenoot Barrichello. Barrichello lag tot op de finishlijn op poleposition, maar Michael Schumacher haalde hem op de finish in tengunste van het kampioenschap. Montoya eindigde als derde vlak voor Ralf Schumacher. Fichicella werd vijfde met Coulthard en Button vlak achter zich. Daarna volgden Salo, McNish, Villeneuve, Frentzen. Webber was de laatste renner die de race eindigde op de twaalfde plek.

De race eindigde met een enorm fluitconcert voor Michael Schumacher, terwijl Barrichello als een held werd toegejuichd. Als eerbetoon liet Schumacher zijn teamgenoot wel op de hoogste plek op het podium staan en gaf hem zijn beker.

Jordanrijder Sato is na een enorme crash met Nick Heidfeld afgevoerd naar het ziekenhuis in Graz. Voor zover bekend heeft hij geen botbreuken.

Micheal Schumacher vergroot met deze overwinning zijn voorsprong op Montoya. Schumacher heeft nu 54, Montoya 27 en Ralf schumacher completeert de top drie met 23 punten.

Het constructeurskampioenschap wordt geleid door Ferrari, Williams staat tweede en McLaren bezet de derde plaats.

Pos.CoureurTijd
1M.Schumacher 1:33:51,562
2Barrichello+ 0,182
3Montoya+ 17,730
4R.Schumacher+ 18,448
5Fisichella+ 49,965
6Coulthard+ 50,672
7Button+ 51,229
8 Salo+ 1:09,425
9McNish+ 1:09,718
10Villeneuve+ 1 ronde
11Frentzen+ 2 ronden
12Webber+ 2 ronden
uTrulli
uYoong
uIrvine
uHeidfeld
uSato
uPanis
uMassa
uRaikkonen
uBernoldi
uDe la Rosa

Fred Teeven: Moord Fortuyn geen solo-actie

resolv.conf had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De lijsttrekker van Leefbaar Nederland, de "crime-fighter" en ex-officier van justitie uit Amsterdam Fred Teeven, vindt het ongeloofwaardig dat de moord op Pim Fortuyn beraamd is door maar één persoon. Een eenmansactie van de verdachte Volkert van der G. (32) uit Harderwijk acht hij 'vrijwel uitgesloten'.

Teeven zei vanmiddag in het politieke-praatprogramma Buitenhof op Nederland 3 dat hij grote vraagtekens zet bij de snelle mededeling van justitie dat het maar om één dader zou gaan die een solo-actie had uitgevoerd. Hij wees op de plattegronden die zijn gevonden in de auto van Van der G. Daaruit zou blijken dat dat de hoofdverdachte tevoren op het Media Park in Hilversum de situatie heeft verkend. Zoiets gebeurt volgens de Leefbaar Nederland-leider 'bijna nooit alleen', omdat dat bijna niet mogelijk zou zijn.



Het Openbaar Ministerie is verbaasd over de uitspraken van Teeven. De verdachte weigert nog steeds een verklaring af te leggen.

BVD te laks

Teeven vindt verder dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst zich de afgelopen jaren te veel gericht heeft op extreem-rechts terwijl extreem-links te weinig werd onderzocht. ''We zijn in het verleden vaker verrast door geweld uit de links-extremistische hoek.'' Ook had de BVD volgens Teeven op internet de verbanden tussen 'bepaalde groepen' moeten onderzoeken.

Uitslag GP van Oostenrijk

Zojuist heeft Micheal Schumacher op dubieuze wijze de GP van Oostenrijk gewonnen vlak voor teamgenoot Barrichello. Barrichello lag tot op de finishlijn op poleposition, maar Michael Schumacher haalde hem op de finish in tengunste van het kampioenschap. Montoya eindigde als derde vlak voor Ralf Schumacher. Fichicella werd vijfde met Coulthard en Button vlak achter zich. Daarna volgden Salo, McNish, Villeneuve, Frentzen. Webber was de laatste renner die de race eindigde op de twaalfde plek.

De race eindigde met een enorm fluitconcert voor Michael Schumacher, terwijl Barrichello als een held werd toegejuichd. Als eerbetoon liet Schumacher zijn teamgenoot wel op de hoogste plek op het podium staan en gaf hem zijn beker.

Jordanrijder Sato is na een enorme crash met Nick Heidfeld afgevoerd naar het ziekenhuis in Graz. Voor zover bekend heeft hij geen botbreuken.

Micheal Schumacher vergroot met deze overwinning zijn voorsprong op Montoya. Schumacher heeft nu 54, Montoya 27 en Ralf schumacher completeert de top drie met 23 punten.

Het constructeurskampioenschap wordt geleid door Ferrari, Williams staat tweede en McLaren bezet de derde plaats.

Pos.CoureurTijd
1M.Schumacher 1:33:51,562
2Barrichello+ 0,182
3Montoya+ 17,730
4R.Schumacher+ 18,448
5Fisichella+ 49,965
6Coulthard+ 50,672
7Button+ 51,229
8 Salo+ 1:09,425
9McNish+ 1:09,718
10Villeneuve+ 1 ronde
11Frentzen+ 2 ronden
12Webber+ 2 ronden
uTrulli
uYoong
uIrvine
uHeidfeld
uSato
uPanis
uMassa
uRaikkonen
uBernoldi
uDe la Rosa


Zie ook Sato en Heidfeld betrokken bij grote crash

Paul McCartney wint radioquiz

Een plaatselijk radiostation uit Los Angeles organiseerde een popquiz, maar niemand van de luisteraars scheen het antwoord te weten. Totdat Paul McCartney persoonlijk het juiste antwoord doorbelde.

De vraag ging namelijk over hem en luidde: "Op welke song van The Beach Boys komt Paul McCartney voor terwijl hij een wortel eet?". Gefrustreerd omdat niemand het juiste antwoord wist, belde McCartney vanuit zijn auto uiteindelijk zelf. Hij gaf het antwoord "Vegetables" en won daarmee een hoop ooit door hemzelf getekende spullen.

De ex-Beatle gaf zijn prijzenpakket meteen weg en vroeg de DJ zijn nummer "Here Today" te draaien.

Sato en Heidfeld betrokken bij grote crash

Takuma Sato is relatief ongedeerd na een grote crash tijdens de race in Oostenrijk. Dat meldt zijn team Jordan. De Japanner zou geen zware verwondingen hebben overgehouden aan de crash, maar is wel met een helikopter naar een ziekenhuis vervoerd.

Nick Heidfeld spinde in de 28e ronde. Hij gleed over het gras en ramde de Japanner met grote snelheid in de zijkant van diens wagen. Heidfeld wist al snel zijn wagen uit te komen, maar Sato moest eerst door medici worden onderzocht, waarna hij uit zijn auto werd bevrijd en in een ambulance werd afgevoerd.


Chirac woedend na gefluit tijdens volkslied

De Franse president Chirac is zaterdag woedend geworden op voetbalsupporters uit Corsica. Chirac woonde de bekerfinale tussen Lorient en Bastia bij, toen supporters van Bastia tijdens het Franse volkslied begonnen te joelen en te fluiten.

Chirac verliet hierop kwaad de tribune. Hij eiste dat de wedstrijd werd uitgesteld en wilde excuses van de Franse voetbalbond. Die kreeg hij meteen. "Ik zal niets aanvaarden dat de waarden van de republiek aantast," aldus Chirac over het uitfluiten van de Marseillaise. De wedstrijd begon uiteindelijk twintig minuten later.

Op Corsica bestaat al tijden een grote hang naar een autonoom bestuur. Begin dit jaar vaardigde Chirac een wet uit die het Franse eiland meer zelfbestuur geeft.

Pakistan weigert aanval op al-qaeda

Pakistan wil geen grootschalige militaire operatie tegen het terroristennetwerk al-qaeda op haar grondgebied. Dat meldt The Washington Post vandaag.

Amerika had grote druk uitgeoefend op de Pakistaanse regering, nadat inlichtingendiensten hadden vastgesteld dat de meeste strijders niet meer in Afghanistan zijn, maar nu vanuit Pakistan opereren. Volgens de krant is dit het eerste grote meningsverschil tussen Islamabad en Washington, nadat ze na de aanslagen van 11 september besloten gezamelijk het netwerk aan te pakken.

Eerder werd overigens al bekend dat Amerikaanse en Britse eenheden in West-Pakistan naar Bin Laden en zijn netwerk op zoek zijn. In die gebieden heeft de Pakistaanse regering weinig invloed.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie reageert gefrustreerd op de traagheid waarmee Pakistan al-qaeda probeert aan te pakken. Het land zou bang zijn voor onrust in de grensstreek met Afghanistan en voor acties van moslimextremisten in het eigen land.

Poging tot aanslag in Italiaanse metro

In één van de grootste metrostations van Milaan is zaterdagavond een poging tot een aanslag gedaan. Een gasfles veroorzaakte een kleine brand, die overigens snel weer kon worden gedoofd. Vlakbij de brand vond de politie spandoeken met daarop onder andere de kreet: "Allah is groot".

De brand ontstond rond 23.00 uur, doordat iemand het kraantje van de gasfles openzette en er een vuurtje bij hield. Op het tijdstip waren honderden mensen aanwezig op het Duomo station, waar twee metrolijnen bij elkaar komen.

Bij de plek van de brand werden spandoeken gevonden. Eén daarvan luidde: "Wij vechten voor de zaak van Allah en wij stoppen niet totdat jullie je onderwerpen en Allah, de enige echte God aanbidden."

In Milaan huist één van de grootste moslimgemeenschappen van Italië. Volgens de Verenigde Staten is de stad een Europees centrum van de terrorist Osama bin Laden. De gemeenschap ontkent ieder verband met Bin Laden.

Ons aller Pim

6 MEI 2002, een datum die velen niet snel zullen vergeten, maar die mij op het eerste gezicht niks zegt. Ik zat die dag al meer dan een week in Canada, het Nederlandse nieuws ging langs me heen en mijn gevoel voor tijd was volledig weg. Ik had het er erg naar mijn zin.
Toen ik die 6e mei thuis kwam bij mijn gastouders in revelstoke zei mn 'vader':
"Do you know mister Fortuun?"
-Yes
"He is shooten"
-Ow my god
Het eerste wat ik deed was het aanzetten van de computer en de vele berichten op de FP lezen. Het was inderdaad waar, Pim was dood.
Ik heb er nooit over getwijfeld dat ik niet op hem zou stemmen. Hij had een paar goede punten, maar enig vertrouwen in de beste man was er bij mij niet. Maar toch was ik die bedroefd.
Binnen onze groep waren er een aantal die zeiden 'blij' te zijn of 'het helemaal niet erg' te vinden. Maar als je het mij vraagt: Moord blijft moord op wie dan ook. Pim was een mens net als iedereen, hij zag dat het anders moest binnen de Nederlandse politiek en durfde dat te zeggen.
Hij stond er met zijn mening en dan wordt die mening zijn dood

Droef.....diep droef....

[Voetbal] Uitslagen en standen nacompetitie

Uistlagen en standen van de gisteren gespeelde wedstrijden in de nacompetitie. Cambuur Leeuwarden won met 3-0 van FC Den Bosch en Emmen ging met 0-2 ten onder tegen RBC Roosendaal.

POULE A
1 FC Den Bosch 2 2 0 0 6 (+5)
2 RBC Roosendaal 2 2 0 0 6 (+3)
3 Emmen 2 0 0 2 0 (-4)
4 Cambuur L. 2 0 0 2 0 (-4)

POULE B
1 Excelsior 1 1 0 0 3 (+2)
2 Sparta 1 0 1 0 1 (-)
3 ADO Den Haag 1 0 1 0 1 (-)
4 FC Volendam 1 0 0 1 0 (-2)

PROGRAMMA
FC Volendam - ADO Den Haag zo 12/5 14.30 vb
Sparta - Excelsior ma 13/5 20.00 vb
Emmen - Cambuur L. di 14/5 20.00 vb
FC Den Bosch - RBC Roosendaal di 14/5 20.00 vb
ADO Den Haag - Excelsior do 16/5 20.00 vb
FC Volendam - Sparta do 16/5 20.00 vb
Cambuur L. - Emmen za 18/5 19.30 vb
RBC Roosendaal - FC Den Bosch za 18/5 19.30 vb

[Voetbal] Barcelona speelt voorrondes CL

Barcelona heeft het teleurstellende seizoen afgesloten met de vierde plaats. De Catalanen kwamen tegen degradant Real Zaragoza niet verder dan een gelijkspel en verzuimden daarmee de derde plaats te veroveren.

Hiermee heeft Barcelona zich geplaatst voor de voorrondes van de Champions League. De crisissfeer bij de Spaanse club is nog steeds aanwezig, mede vanwege de geruchten dat Louis van Gaal terug zou keren bij Barca. Overigens is de meerderheid van de supporters tegen de komst van de Nederlander.

Van den Haak leidt onderzoek moord Fortuyn


Oud-president H. van den Haak van het gerechtshof in Amsterdam wordt voorzitter van de commissie die gaat onderzoeken of de overheid genoeg heeft gedaan aan de beveiliging van Pim Fortuyn.

De namen van de twee andere leden van de commissie worden maandag bekend gemaakt. Een zal afkomstig zijn uit de wetenschap en de ander uit de bestuurlijke wereld. Eerder had lijsttrekker Fred Teeven (LN) gesolliciteerd naar een plaats in de commissie, mede vanwege zijn verleden als officier van Justitie.

Het ministerie van Justitie heeft een begeleidingscommissie in het leven geroepen om het verloop van het onderzoek naar de moord op Pim Fortuyn te volgen en proberen te voorkomen dat er fouten worden gemaakt.

Jongeren bekogelen treinmachinist met stenen

B03S had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De treinmachinist van de sneltrein Amersfoort Schothorst naar Amsterdam CS is zaterdagavond gewond geraakt, toen enkele jongeren een steen door de ruit van de bestuurderscabine gooiden. Dat gebeurde in de buurt van Baarn.

Hij kreeg glas in zijn gezicht en de machinist zette zijn trein meteen stil. Daarna stapte de machinist het spoor op, in een poging de daders te pakken. Dat is echter niet gelukt.

Bolkestein: Melkert ongeschikt als premier

STING had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eurocommissaris en prominent VVD'er Frits Bolkestein vindt PvdA-leider Ad Melkert ongeschikt als eventuele premier. Bolkestein, Euro-commissaris voor interne markt, vindt dat Melkert "op dit moment niet het postuur heeft om premier van alle Nederlanders te zijn".

De bedreigingen waaraan de PvdA'er blootstaat noemde Melkert 'heel ingrijpend'. ,,De politiek moet terug naar de mensen zelf. Die weten wat ze willen en wat ze nodig hebben.'' aldus Melkert in het programma 2Vandaag.

Tienduizenden betogers in Tel Aviv

kommaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tienduizenden mensen hebben zaterdagavond in de Israëlische stad Tel Aviv een demonstratie gehouden voor vrede. Ze eisen dat Israël een einde maakt aan de bezetting van de Palestijnse gebieden. Het was de grootste betoging sinds het begin van de intifada, in september 2000.

Verscheidene linkse schrijvers en vertegenwoordigers hebben zich verenigd in een vredesbeweging. Ruim 50.000 demonstranten kwamen samen op het plein waar in 1995 premier Rabin werd doodgeschoten.
Laatste reviews en specials
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
©FOK.nl e.a.