FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 15 april 2000

Van vuil bed naar bepist laken

De Britse kunstenares Tracey Emin (37), die met haar beslapen bed voor een schandaal zorgde in de befaamde Tate Gallery, heeft opnieuw voor ophef heeft gezorgd. In een Londense kunstgalerij presenteert ze op dit moment een met urine bevlekt laken. Het kunstwerk draagt de titel "Ik geloof, dat er angst moet zijn geweest".

Naar eigen zeggen gaat het werk terug op een traumatische jeugdervaring. Tijdens een schoolreis naar Oostenrijk plaste de kleine Tracey in bed en uit angst om betrapt te worden, deed ze twee dagen lang of ze ziek was.

Emin zweert dat het laken - en dus haar kunstwerk - authentiek is: ,,Het lag nog ergens onderaan in een lade.''

Thanks to The Animated Gif*Friends die ons op de hoogte hielden via onze newssubmit

Oh my god, they killed kenny !!

Webfreak had ons via de newssubmit het volgende te melden:

"Oh my god! They killed Kenny!". Deze kreet is niets nieuws voor de (trouwe) Southpark-fans... Maar nu lijkt het erop alsof Kenny voorgoed afgemaakt zal worden ...
Trey Parker en Matt Stone, de bedenkers van Southpark, zijn van plan hem uit de serie te schrijven. Ze vinden het namelijk wel welletjes met de "Oh my god, they killed kenny" grapjes. Er is eventueel al een vervanger voor onze dierbare Kenny, zijn rol wordt waarschijnlijk ingevuld door een gehandicapt jochie in een rolstoel.

Dit hadden Trey en Matt te melden:
"Mischien beledigen we daarmee sommige mensen, maar dat kan ons geen reet schelen. Onze verhalen hebben altijd een positieve boodschap. En als je 't niet leuk vindt, donder je maar op!"

Fok!Tshirt betaling

Op woensdag 5 april is er een herinneringsmailtje verstuurd naar alle Fok!kers die het Fok!Shirt hebben besteld, maar tot op heden nog niet hebben betaald. Een aantal heeft hier op gereageerd en die hebben ondertussen het shirt ontvangen.

Voor de mensen die nog niet betaald hebben: dit kan tot het einde van de maand gedaan worden, daarna wordt je bestelling verwijderd! En dat zou zonde zijn, niet waar?

Uiteraard kan het Fok!shirt ook nog gewoon besteld worden. Lees hier meer over het hoe, wat en waarom.

Defensie kiest voor Zweedse 'lasergame'

The Animated Gif*Friends berichtten ons via de newssubmit het volgende:

Het ministerie van Defensie wil voor ruim 90 miljoen gulden gevechtssimulatoren kopen van het Zweedse bedrijf Saab. Zo schrijft staatssecretaris Van Hoof in een brief aan de Tweede Kamer.

De duelsimulator is een militaire en uitgebreidere vorm van een lasergame. Tanks, manschappen en voertuigen worden uitgerust met reflectoren en schieten vervolgens met laserstralen. Op een treffer volgt een rook- of geluidssignaal. De simulatoren kunnen worden ingezet op oefenterreinen. Sensoren slaan de gevechten op in een computer, zodat de strijd later goed kan worden geëvalueerd. De landmacht krijgt de eerste 'lasergames' volgend jaar.

Dus mochten er nog mensen zijn die niet genoeg kunnen krijgen van een potje lasergamen, ga dan vooral het leger in

Geen stormloop op nieuwe Doe Maar CD

The Animated Gif*Friends hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De officiële start van de verkoop van de nieuwe Doe Maar cd, Klaar, heeft vrijdagochtend niet geleid tot een stormloop bij platenwinkels. Volgens platenmaatschappij V2 komt dat doordat de cd op veel plaatsen verkrijgbaar is. In totaal zijn er tot vrijdagochtend bijna 250.000 Doe Maar-cd's geleverd aan de detailhandel.

Verkeersdode door aap

DIGGER had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Indiase hoofdstad New Dehli heeft een aap een dodelijk ongeval veroorzaakt. Het beest stootte een bloempot van een balustrade en die viel bovenop een voorbijganger. De man overleed ter plekke.

In New Dehli bevinden zich duizenden resusapen die voor overlast zorgen. Ze lopen huizen binnen en halen er de koelkasten leeg.De bewoners klagen steen en been over de dieren, die in de stad makkelijker aan voedsel kunnen komen dan in het wild. Maar de overheid in India is zeer terughoudend met het nemen van maatregelen. Apen zijn in India net als runderen heilig en worden daarom met rust gelaten.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.