FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 11 februari 2000

MP3 van oraal bevredigde DJ online...

Van R@b kreeg ik middels een mailtje de mededeling dat hij de MP3 uit dit eerdere bericht wat op FOK! verscheen op z'n site heeft staan.
Chiel is in het audiofragment te gast bij Rob Stenders waar hij een kort verslag doet van z'n ervaringen. Ook is er een deel te horen uit de in opspraak geraakte uitzending.

Verder meldde R@b dat er ondertussen heel wat aandacht aan de zaak is geschonken. Het AD en de Volkskrant hadden artikelen over het feit geplaatst, ook op de radio was er meer over te horen.

Vanavond moest Giel Beelen op het matje komen bij Radio 3 zender-coördinator Paul van der Lugt. Er werd verder niet echt een probleem van gemaakt, Giel moet echter wel de fl.250,- die hij de hoer heeft betaald uit eigen zak financieren.

Download het MP3-bestand via deze site: http://bewonder.nu/radiosex (3,15MB).

Brits koningshuis moderniseert

Voor wie dacht dat er nooit iets vernieuwde in het Britse koningshuis even het volgende bericht...

Koningin Elizabeth staat op het punt met een 600 jaar oude traditie te breken. In plaats van met een pen Elizabeth R. onder een wetsvoorstel te zetten zal namelijk een van de eerste wetten van de 21ste eeuw electronisch getekend kunnen worden.

Het betreft hier een wet, de zgn. Electronic Communications Bill, die een electronische handtekening (ook wel signature genaamd) dezelfde status als een papieren handtekening geeft.
Het ministerie van Handel en Indstrie heeft om deze reden aan Hare Majesteit verzocht om zelf de eerste gebruiker te zijn. (interessante vraag: is die handtekening wel geldig? )

Overigens had de koningin wel al een e-mail adres en een eigen website (hier)

Momenteel is er nog geen besluit genomen of Elizabeth aan het verzoek zal voldoen. Wordt dus vervolgd...

Belastingschuld van 1 cent

Een 30-jarige Griek is gedreigd met inbeslagname van zijn bezit als hij zijn openstaande belastingschuld niet betaalt.
De man heeft reeds 6 jaar een schuld bij de overheid van...1 cent (3 drachmen).

Prokopis Fotopoulos had oorspronkelijk 1,5 drachme schuld maar door de rente is dit inmiddels dus opgelopen tot 3 drachmen. Fotopoulos kan deze schuld echter niet voldoen...de lokale authoriteiten kunnen namelijk geen betalingsbewijs geven voor zo'n klein bedrag.

Albert Heijn waarschuwt voor spionnen

"Wanneer u bedrijfsleiders (doen die dat dan zelf? ) in uw winkel aantreft, dient u deze personen te verzoeken met het noteren van prijzen te stoppen", zo waarschuwt de Albert Heijn leiding haar medewerk(st)ers in een interne memo.

Aanleiding hiervoor is de prijzenoorlog tussen de Albert Heijn en concurrenten Groenwoudt en Nieuwe Weme. Vertegenwoordigers van deze winkels zouden in de Albert Heijn de prijzen van produkten noteren om vervolgens hun eigen prijzen aan te passen.

Op het hoofdkantoor van de Groenwoudt Groep, waar beide ketens toe behoren verklaart men na enige aarzeling "Het is toch heel normaal om zo nu en dan bij collega's te kijken? De bedrijfsleiders van Albert Heijn zijn bij ons overigens van harte welkom. Wij hebben niets te verbergen."
aldus de voorzitter van de raad van bestuur van de Groenwoudt Groep, Dick van Hedel.

Weer eens een andere betekenis van "op de kleintjes letten"..

Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
©FOK.nl e.a.