FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 8 februari 2007

In the picture! (uitslag)

Er viel wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de eerste weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de week. Dat gaat als volgt: vrijdag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

We hadden drie kandidaten Ryoga, Onverlaatje en TheJewishGuy maar de winnaar van de eerste weekprijs is...

winnaar week 1

Last Christmas...

Eindelijk de lang verwachte sneeuw ligt er. Alleen nu heb ik er niets meer aan. Sneeuw is alleen maar leuk met Kerst. Gezellig de kerstboom aan en een beetje sneeuw buiten en mijn Kerst kan niet meer stuk. Echter het mocht niet zo zijn.

En om nu weer de kunstboom uit de kelder te halen en op te tuigen gaat mij net iets te ver. Om toch nog een beetje in Kerststemming te komen kan ik gelukkig nog wel 13 uur, 32 minuten en 30 secondes genieten van 191 uitvoeringen van Last Christmas!

Kom maar op met meer sneeuw!

Auw!

Talpa, ja de zender waar niemand naar kijkt, heeft een erg informatief programma namelijk Anatomie voor beginners. Gisteren hadden ze als thema Voorplanting, en daar hoorde bepaalde handelingen bij die niet erg prettig waren om te zien als man zijnde, ik kan me voorstellen dat vrouwen er ook niet al te plezierig naar keken. Bekijk hier Aflevering 7. ‘Helaas’ is het slechts een preview, als iemand de volledige versie weet te vinden, gelieve het in de reacties te dumpen. Overigens was voorplanting van de vrouw een stuk minder gruwelijk.

Met dank aan Ryoga voor de submit.

Let op! Bij deze nogmaals een waarschuwing!

Voor wie de complete shows wil zien, klik dan hier.
Geen zin in Talpa spam? Hier heb je inloggegevens voor zo lang ze werken:
Emailadres:
Wachtwoord:

SPOILER
weblog

Honds vermaak

Het hebben van huisdieren is soms best vermoeiend, een hond bijvoorbeeld, die moet je uitlaten als je net lekker op de bank zit na een dag hard werken en dan zul je zien dat het nog regent ook.

En spelen dat doen de meeste honden ook graag, lekker achter een tak aan rennen of met een balletje ravotten in de achtertuin, maar stel het is donker en je hebt eigenlijk helemaal geen puf om nog met je huisdier te spelen, wat dan ?

Heel simpel, je neemt een zaklamp en je hond vermaakt zich zelf zonder dat je een vinger hoeft uit te steken.

De top-10 slechtste sexscènes.

De sexscène, bijna elke film heeft er wel één. Het lijkt haast wel een verplichting geworden in Hollywood, helaas zitten de scènes zo vol met clichés dat ze meestal eerder komisch dan romantisch zijn. De censuur politie in Hollywood maakt het meestal alleen maar enger, maar soms zijn er nog van die pareltjes die er bovenuit komen. Alhoewel pareltjes misschien nogal een eufemismse is. Ze zijn wel origineel en uitdagend, maar aangenaam?

Daarom heeft Maxim een top-10 samengesteld van de top 10 slechte sexscènes ooit in de cinema. En als bonus zit de beste er ook nog bij, wat het trouwens helemaal verdient.

Pirate Baby Cabana Battle Street Fight 2006

Games zijn gewelddadig en nergens goed voor. Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Gamen heeft ook zijn postivieve kanten. Maar zodra men games zoals Postal of JFK reloaded zien, dan weten ze genoeg: voor de meeste games moet je toch wel een beetje een bikkel zijn.

Daarom was ik dan ook verbaasd toen ik zag dat er een filmpje over een game waarbij je zombie-babies moet doodschoppen gesponserd was. Het is een Machinima, en helaas kun je het spel niet spelen. Tenminste, dat is de opinie van velen. Wat is jouw mening? Ik zou zeggen, kijk het filmpje maar en beoordeel zelf.

Pirate Baby Cabana Battle Street Fight 2006

Give a little bit

Marcel, The Flying Dutchman, Lüske is Nederlands meest succesvolste en bekendste pokeraar. Hij heeft al vele pokertoernooien gewonnen en is ook nog eens verkozen tot European Player of the Year.
Zijn omgekeerde Oakley zonnebril is inmiddels zijn handelsmerk geworden, maar niet alleen door zijn bril valt hij op, hij kan gewoon heel goed spelen, door middel van zijn "X-ray ogen".

Met dank aan nlboy voor de submit.

Sneeuwfiets

Iedereen die vandaag in de sneeuw probeert te fietsen weet dat het lang niet altijd even makkelijk is om op die twee dunne wieltjes je evenwicht te bewaren en heelhuids thuis te komen.

Een paar fietsliefhebbers in Canada waar het wat vaker sneeuwt dan bij ons hadden hetzelfde probleem en hebben de Ktrak uitgevonden waarmee je je fiets probleemloos ombouwt tot een soort door spierkracht aangedreven snowmobile.

En gezien de filmpjes werkt het best goed en kun je er flink hard mee een besneeuwde heuvel mee afstormen.

Vliegveld op wielen

De Amerikanen mag je toch gerust een creatief volkje noemen, afgezien van hun voorkeur voor alles wat pang pang doet hebben ze ook een afwijking met auto's, groot, groter, grootst en dat het een beetje benzine verbruikt boeide ze tot niet zo heel lang geleden ook niet echt.

Maar deze uitvinding is echt briljant, het klinkt bijna als een Belgenmop maar ze hebben het rijdende vliegveld uitgevonden, zeg maar een vliegdekschip op wielen, voorlopig is er maar plaats voor een klein vliegtuigje, maar het zal vast niet lang meer duren voordat ze het op grotere schaal toe gaan passen.

En als je de laatste zin serieus neemt dan ben je gek

In te picture! (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Schoonmaakpolitie pakt groots uit."

En de top 5:

5: 2flower: "Nieuw regeerakkoord: grote schoonmaak binnen landmacht"
4: YggY: "Defensie laat weer eigendommen slingeren."
3: krullebol87 : "Nog meer wapens tekoop op Marktplaats.nl"
2: the_jasper : "laat hem nu maar komen met die echtscheidingspapieren"

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: TheJewishGuy

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de eerste weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

Ryoga is de eerste die meedingt naar de weekprijs en
Onverlaatje is de tweede die meedingt naar de weekprijs.
TheJewishGuy is dus de derde en laatste die meedingt naar de weekprijs.

Uitslag volgt ergens vandaag...

previous picture

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1400
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
©FOK.nl e.a.