'Onder het verkeerde gesternte geboren'

Soms kom je een artikel tegen op internet waar je smakelijk om moet lachen. Zo kwam ik zojuist dit artikel tegen van Flair, twee dagen geleden gepubliceerd. Het gaat over hobby's en dan met name die hobby's die goed bij je sterrenbeeld zouden passen. 

Hoewel ik niet in horoscopen geloof, kon ik het niet nalaten om even te kijken wat er over de kreeft geschreven werd. Ik heb nog nooit zo smakelijk gelachen. Want volgens mijn sterrenbeeld zou ik het als stiekeme huismus heerlijk vinden om thuis een beetje te rommelen en met planten in de weer te zijn. Wel, dan ben ik kennelijk onder het verkeerde gesternte geboren, want de omschrijving van de stier past veel beter bij mij. 

Sterker nog: het advies dat bij de Stier staat: "Probeer je wandelervaring van het afgelopen jaar een niveautje hoger te tillen en ga voor langere, uitdagendere routes of stel een concreet stappendoel." is precies waar ik mee bezig ben. Iedereen weet dat mijn deelname aan de 4daagse afgelopen jaar een fiasco was, en dus heb ik mijn grenzen verlegd en mijn pijlen gericht op de Camino Brabant, in voorbereiding op de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. 

Vertel: klopt de omschrijving bij jouw sterrenbeeld wel, of past een ander sterrenbeeld veel beter bij jou?