Kutdag of niet?

Donderdag 27 september 2007. Of het nu komt doordat ik al twee opeenvolgende dagen niet tot kutdag heb uitgeroepen, weet ik niet maar in ieder geval voelt dit sowieso direct al als helemaal fout.

Gelijk maar het meest schokkende nieuws: 25 % van de werknemers walgt van de wc-bril op het werk. Ja, dat is dus niet schokkend inderrdaad, maar dat betekent dat 75% er niet van walgt. Dat geeft te denken, wat voor ontzettende viespeuken zijn dus driekwart van je collega's? Voor wie dit nog niet erg genoeg is, dit is ook walgelijk, maar wel een slimme manier om op de kosten van kinderopvang te besparen. Nu we het toch over kinderen hebben... Een goed verstaander heeft trouwens aan een half woord genoeg: "...zei dat ze nooit was vreemd gegaan met een Turkse man..."

Hadden we dan niks leuks? Jawel hoor, raadsleden blijken ook gewone mensen te zijn, recept Ljouwertse shoarma is uitgelekt, Rotterdamse politie doet aan talentscouting en Nederland is naar nu blijkt al heel lang een populair vakantieland.

Nog even de vraag van de dag, eh, de overeenkomst tussen Van Gaal en een kalkoen? waarvoor staat dus inderdaad de S in deze clubnaam??