Telefoontje

Terwijl ik vrijdagochtend mijn mail ophaal en deze bekijk, gaat mijn mobiel af. Ik neem mijn mobiel op, en luister met een half oor, ik hoor een stem die wat in het Engels zegt, en ik denk dat het een buitenlander is die een verkeerd nummer gedraaid heeft.

Hij vraagt of mijn naam ….. is en ik word wakker geschud. Ik beaam dat het correct is en dan hoor ik zeggen; “Je spreekt met Till Lindemann en ik wil je bedanken voor je kaart”

Nu ben ik klaar wakker, Till Lindemann de leadzanger van Rammstein belt mij!!!!.

Toen ik in mei op vakantie was met mijn 2 vriendinnen, en we hadden wat gedronken, leek het mij een goed idee een kaart te sturen. Wat lachering hebben we een kaart gekocht en mijn Duitse vriendin schreef een mooie tekst, en meer uit balorigheid , besloot ik mijn mobiele nummer erbij te schrijven met het idee hij belt toch niet. Bij zijn huis aangekomen, was de deur van het appartement gesloten en konden we niet bij de brievenbus, dus de brief maar onder de deur geschoven, en we zijn verder gaan feesten.

Dus nu na 3 maanden, en de kaart geheel vergeten, heb ik hem aan de telefoon, en ik zeg tegen hem dat ik niet echt verwacht had dat hij zou bellen, maar hij vond de kaart een leuk idee, 6 meiden uit de hele wereld die de moeite namen om dit te doen.We spreken nog wat over Berlijn en over de komende nieuwe cd, waar ze hard mee bezig zijn, en het gesprek wordt beeindigd.

Na het telefoongesprek, schreeuw ik het uit, manlief kijkt mij lacherig aan, maar begrijpt het wel, zoonlief wordt uit zijn bed geschreeuwd, en komt met een boze blik naar beneden. Als ik mijn verhaal wil doen, schudt hij zijn hoofd, ja kan mijn dat schelen..doe normaal ,en loopt weer na boven.

Ja , daar sta ik dan weer met beide voeten op de grond……maar ik kan het toch niet helpen dat ik me de hele dag gelukkig voel, en dat ik dat stukje geluk na een nare week heel goed kan gebruiken.

Nee, ik ben geen groupie en ik vraag me trouwens af, wanneer Till mijn leeftijd had geweten, hij gebeld had.

Nee ik ben een gelukkig getrouwde vrouw met 2 volwassen kinderen en ik waag me niet aan een avontuurtje, maar voor heel even voel ik mij de gelukkigste en meest begeerde vrouw van de wereld.